Napravila listu

Angelina uvjerena kako ima još nekoliko godina života?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie navodno je već sastavila listu ciljeva koje želi ostvariti u sljedećih par godina. Panično se boji bolesti...

Preventivno je odstranila obje dojke kako bi umanjila šanse dobivanja raka, a ako je vjerovati National Enquireru, Angelina Jolie i dalje strahuje od raka da smatra kako ima svega još nekoliko godina života.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

>> Angelina Jolie i Brad Pitt su se vjenčali u tajnosti?

Oskarovka i nevjenčana supruga Brada Pitta uvjerena je da neće doživjeti 45. godinu, zato pokušava maksimalno iskoristiti sve svoje vrijeme. Navodno je i napravila listu ciljeva koje želi ostvariti, te čini sve kako bi bila zdravija. Navodno je i uvjerena da joj, s obzirom na medicinsku povijest njene obitelji, ni dvostruka mastektomija neće spasiti život. Planira i odstraniti jajnike jer su testovi pokazali da ima gen koji izaziva rak.

28-godišnja Angelina i dalje strahuje od raka koji se toliko puta pojavio u njezinoj obitelji, a majka joj je umrla od raka jajnika sa samo 57. godina. 

National Enquirer ima povijest širenja lažnih informacija o životu zvijezda tako da njihova pisanja treba uzeti s većom dozom sumnje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene