Kakva euforija!

Pogledajte kako je srčano Plenković proslavio prolazak Hrvatske u finale, a evo koji su još političari i sportaši popratili veliku pobjedu naših vaterpolista!

Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 2 Sanjin Strukic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 2 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 1 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 2 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 3 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 4 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 5 Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković Andrej Plenković - 1 +18 Andrej Plenković - 2 Galerija

Andrej Plenković navijao je na polufinalnoj utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu i sa svim srcem bodrio Barakude.

Naš premijer Andrej Plenković nije propustio polufinalu utakmicu Hrvatske i Mađarske na Europskom prvenstvu, a na kojoj se naša reprezentacija plasirala u finale.

Plenković je pomno i napeto pratio utakmicu, a fotografi su ga snimili kako zdušno navija, diže ruke u zrak, a na neke se situacije i pomalo ljutio.

Osim njega na tribinama se našlo još poznatih Hrvata poput izbornika Zlatka Dalića, nogometaša Marija Mandžukića, bivšeg ministra Zdravka Marića i zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Premijer je prisustvovao i utakmici Hrvatske i Španjolske u Dubrovniku gdje je također strastveno navijao za Barakude te je fotografiran dok je stiskao šake prilikom golova. Ipak, nisu ga ni tada svi trenuci utakmice oduševili pa je tako na promašaje imao urnebesne reakcije koje su fotografi uhvatili.

Primao se za glavu, imao zbunjene poglede, sjedio preklopljenih ruku, ali sve je na kraju završilo pobjedom Hrvatske te je slavio s ostalim političarima koji su mu pravili društvo.

Međutim, dok su ostali političari nosili šal s prepoznatljivim printom kockica, Plenković taj modni dodatak nije nosio, baš kao ni u Zagrebu.

Već je poznato da je Plenković veliki navijač te je nekoliko puta uhvaćen na utakmicama naših klubova i reprezentacija više sportova.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 2 Zanimljivosti Svi badići Maje Šuput s njenog odmora iz snova, neki joj jedva prekrivaju atribute, ali pristaju joj kao saliveni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene