''zauvijek omiljeni!''

Prizori Andreja Kramarića koji s divljenjem gleda svoju suprugu Miju na Instagramu su dočekani s oduševljenjem: ''Ljepote, obožavam vas''

Andrej Kramarić Andrej Kramarić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić - 2 Andrej Kramarić - 5 Andrej Kramarić - 6 Andrej Kramarić - 1 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 4 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 7 +20 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 8 Galerija

Andrej Kramarić nalazi se na Maldivima, gdje uživa sa suprugom Mijom i sinom Viktorom, a pokazao je to i na novim fotografijama.

Naš nogometaš Andrej Kramarić raznježio je svoje pratitelje novim nizom obiteljskih fotografija s ljetnog odmora na Maldivima na kojima pozira sa suprugom Mijom i sinom Viktorom.

Na fotografijama Andrej u naručju drži sina Viktora te on i Mia nasmiješeni gledaju prema njemu.

Također, na jednoj od fotografija vidimo Andreja kako simpatično gleda svoju suprugu Miju, a očito je da je zaljubljen u nju i više nego prvoga dana.

U opisu je stavio emotikon obitelji i srca, a pratitelji nisu skrivali svoje emocije u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Obožavam vas", "Predivna obitelj", "Preslatki", "Ljepote", "Najdraža obitelj", "Uvijek i zauvijek omiljeni", pisali su.

Andrej je Viktora dobio s lijepom suprugom Mijom, s kojom je bio u vezi od 2017. godine. Vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine, a sin je na svijet stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica - 7 Iris Livaja i Ana Gruica - 2 Iris Livaja i Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica - 3 +26 Iris Livaja i Ana Gruica - 4 Celebrity Vruće fotke Iris Livaje: U društvu svima dobro poznate kolegice istaknula svoju seksi stranu i vratila se na početak karijere!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene