Neke je i zabrinula

Andrea Šušnjara oduševila promjenom koju su svi primijetili, obožavatelji se slažu da nikad nije izgledala bolje!

Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 4 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara - 7 Andrea Šušnjara - 5 Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara (Foto: Tonći Čerina) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) +0 Andrea Šušnjara - 4 Galerija

Andrea Šušnjara na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u mini haljini, a obožavatelji su primijetili njezinu novu liniju.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, 35-godišnja Andrea Šušnjara, na Instagramu se pohvalila nikad vitkijom linijom.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u mini haljini s prorezom, a obožavatelji su odmah primijetili promjenu i komentirali su kako izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

"Med medeni", "Ti si svakim danom sve ljepša i ljepša", "Slatkica", "Predivna si", "Blistaš", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a bilo je i onih zabrinutih koji su joj poručili da bi trebala više jesti.

Andrea je, inače, od prošlog ljeta sama, nakon što je prekinula dugogodišnju vezu, a o tome je nedavno progovorila za IN Magazin.

"Pa, evo, moram priznati da nisam tip osobe koji voli iznositi stvari iz privatnog života tako da se stalno priča o tom prekidu, ali on se desio i puno ranije, tako da ja soliram već duže vrijeme i moram priznati da mi je lijepo. Ako bude nešto konkretno, mislim da ćete znati jer neću moći sakriti", kazala je, pa je navela i koje kvalitete mora imati njezin odabranik.

"Pa, ja sam ovako, ajmo reći, poprilično normalna, tako da volim jednostavne ljude, volim ljude koji su dobri, koji se vole dobro nasmijati, mora biti dobra osoba i kvalitetna osoba. I ne smije biti poznat ni iz moje branše, znači glazbenici ne dolaze u obzir. Nisam tip koji hoda s poznatim ljudima i kolegama, to me ne privlači. Volim nešto jednostavnije, privatnije", otkrila je.

Iza nje je i dobivena bitka s rakom jajnika koji joj je dijagnosticiran sa samo 20 godina.

"Da, imala sam zbilja težak život, sto puta sam rekla da ću napisati knjigu o tom životu jer nije bilo jednostavno i kad bih sad krenula pričati, vjerojatno mi ljudi ne bi vjerovali, tako da moram priznati da iza te teške bolesti, svega što sam prošla, život mi je krenuo u jednom drugom smjeru, jednom ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim, ne mogu se požaliti. Ja sam inače vedrog duha, vrlo optimistična, i mislim da me to čak izvuklo u životu iz nekih teških situacija. Možda je to čak neki obrambeni mehanizam, tako da smijeh zbilja liječi, i glazba i pjevanje", ispričala je Andrea.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hanks i Rita Wilson - 5 Tom Hanks i Rita Wilson - 4 Tom Hanks i Rita Wilson - 3 Tom Hanks i Rita Wilson - 1 +26 Tom Hanks - 2 Celebrity Unatoč 34 godine braka njihova ljubav jača je no ikada, malim gestama dokazali su da mogu biti uzor mnogima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene