je li to malo izgorjela?

Lijepa zvijezda "Kumova" spustila badić i pokazala razliku u tenu, a dio tijela koji nije osunčala ukrao je svu pozornost!

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 +19 Ana Uršula Najev - 5 Galerija

Ana Uršula Najev objavila je niz fotografija na kojima je pokazala kako je dosad provela ljeto.

Zvijezda serije "Kumovi", glumica i pjevačica Ana Uršula Najev ljeto provodi uglavnom radno, no nađe vremena i za uživanje.

Sada je na Instagramu objavila niz fotografija iz lipnja, a njezinim pratiteljima posebno je za oko zapela peta u nizu, na kojoj je spustila donji dio badića i pokazala razliku u tenu, odnosno neosunčanu stražnjicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Di je krema za sunčanje?" upitao ju je jedan pratitelj, koji je primijetio i da je malo izgorjela na suncu. "Najljepša si", "Prekrasna", neki su od komplimenata koje je dobila.

Ana je pokazala i kako izgleda u badiću, a objavila je i jednu fotografiju s tatom te jednu s druženja s kolegicama iz "Kumova", glumicama Olgom Pakalović, Marinom Redžepović, Nikom Barišić, Petrom Kraljev i Jagodom Kumrić.

Inače, Najev je proteklog vikenda zapjevala na večeri Retrospektive Splitskog festivala, gdje je očarala prisutne glasom, ali i stasom.

Tom nam je prilikom otkrila i da će većinu ljeta provesti u Zagrebu.

"Sad u nedjelju idem u Zagreb i počinje snimanje 'Kumova' cijeli sedmi mjesec i idemo dalje u treću sezonu. Imat ćemo još malo osmog slobodno i onda kad se vratimo od 20. kolovoza nema pauze, ja mislim, do zime", kazala nam je Ana Uršula na Splitskom festivalu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić s mamom Paola Valić Bekić - 6 Paola Valić Bekić - 1 Paola Valić Bekić - 3 +15 Paola Valić Bekić - 4 Celebrity Poznata Hrvatica koju dugo nismo vidjeli šokirala objavom fotografije s mamom: ''Ne znam tko je ovdje mama, a tko kći!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene