Korak dalje

Mjesecima se rado ljubakaju u javnosti, a posljednjim potezom dokazali su da im je sve bolje i bolje

Ana de Armas (Foto: Profimedia) Ana de Armas (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana de Armas (Foto: Profimedia) Galerija

Ana De Armas i Ben Affleck počeli su živjeti zajedno, a glumica je svoju kuću u Los Angelesu stavila na tržište. Božić će provesti s Affleckom i njegovom djecom.

Ben Affleck (48) i Ana de Armas (32) u vezi su nekoliko mjeseci, a nedavno su otkrili i da su počeli živjeti zajedno. De Armas su krajem ovoga tjedna paparazzi uhvatili s prijateljicom u kupovini u Los Angelesu, a čini se kako lijepa glumica planira božićne blagdane organizirati do posljednjeg detalja.

Pogledaj i ovo showbuzz ne liči na sebe! Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

Božić će provesti s Affleckom i njegovom djecom, a nabavila je brojne detalje kako bi im obiteljsko okruženje bilo što ugodnije. Uskočila je u ležernu kombinaciju te je s prijateljicom nabavljala potrebne stvari, a pazila je na svaki detalj svog mornarskog stila. Lice je prekrila sunčanim naočalama i zaštitnom maskom, a paparazzi joj nisu smetali dok su je fotkali.

Affleck i njegova 16 godina mlađa djevojka inače su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji onda su počeli šuškati da su se zaručili jer je Ana na ruci imala veliki prsten. Ipak, čini se kako je razlog tome filmski set, no par nije komentirao ta nagađanja.

De Armas je prije nekoliko dana svoju kuću u Los Angelesu stavila na tržište te se uselila kod Afflecka. Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a unatoč pandemiji koronavirusa, uspjeli su pobjeći nedavno na romantična putovanja na Kubu i Kostariku. Ana je upoznala i Benovu djecu koju je glumac dobio u braku s Jennifer Garner. Jennifer i Ben su se rastali 2015. nakon 10 godina braka, a glumica je istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +2 Neda Parmać - 1 Celebrity Indira nikad izazovnija: Ni prorezi iznad bokova nisu je spriječili da digne nogu na stol!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene