Četvrta sreća!

Propale joj zaruke nakon dva braka, iz kojih ima petero djece, a sad je prvi put pokazala novu djevojku!

Rosie O'Donnell Rosie O'Donnell Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie O'Donnell - 3 Rosie O'Donnell - 2 Rosie O'Donnell - 1 Rosie O'Donnell - 6 Rosie O'Donnell - 5 Rosie O'Donnell - 4 Rosie O'Donnell - 3 Rosie O'Donnell - 2 Rosie O'Donnell - 1 Rosie O Donnell (Foto: Getty) +3 Rosie O\'Donnell (Foto: Instagram) Galerija

Američka komičarka Rosie O'Donnell prvi se put pojavila na crvenom tepihu s novom djevojkom Aimee Hauer nakon propalog braka s drugom djevojkom.

Američka komičarka Rosie O'Donnell prvi se put pojavila na crvenom tepihu s novom djevojkom Aimee Hauer.

Pogledaj i ovo showbuzz Javila na Twitteru Pronađena nestala kći slavne voditeljice!

Dame su zagrljeno pozirale ispred paparazza, a Rosie je odjenula crne traperice i tenisice kombinirane s bijelom košuljom na prugice i smeđom jaknom. Njezina partnerica nosila je crnu lepršavu haljinu i crne čizme na petu te je imala upečatljiv crveni make-up.

Aimee i Rosie svoju su vezu potvrdile na Instagramu početkom srpnja. Zajedno su pozirale kako bi obilježile početak slavlja LGBTQ zajednice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie O’Donnell (@rosie)

Aimee ima sina Elliotta i stariju kćer Izzie Porter.

Komičarka Rosie, s druge strane, ima čak petero djece: Parkera, Chelsea, Blake, Vivienne i Dakotu. Nijedno od petero djece Rosie nije rodila, već su sva djeca posvojena, a iza sebe komičarka ima dva propala braka s djevojkama.

Prva supruga bila joj je Kelli Carpenter O'Donnell, s kojom ima četvero djece, a druga supruga bila je Michelle Rounds, s kojom ima kćer Dakotu. Njihov brak trajao je tri godine, a Rosie je nakon toga pronašla novu djevojku.

2018. godine proglasila je da je u vezi s 23 godine mlađom policajkom Elizabeth Rooney, a te su se godine i zaručile. Međutim, do treće svadbe nije došlo jer su Elizabeth i Rosie prekinule 2019. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +27 Severina - 5 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +29 Ivana Knoll Celebrity Savršene noge seksi Hrvatice na meti su komentara, ali kad je okrenula leđa, također se imalo što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene