uhvaćena na špici

Američka zvijezda snimljena u šetnji Zagrebom, zbog atraktivnog izdanja i posebne pratnje nikako nije mogla proći neopaženo!

Michaela Guzy u Zagrebu Michaela Guzy u Zagrebu Josip Moler/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michaela Guzy u Zagrebu Michaela Guzy Michaela Guzy Michaela Guzy Michaela Guzy Michaela Guzy Michaela Guzy u Zagrebu +0 Michaela Guzy Galerija

Američka filmašica i novinarka Michaela Guzy snimljena je u Zagrebu u pratnji svoje snimateljske ekipe.

Zagrebačka špica ove je subote vrvjela poznatim licima, a fotografi su ulovili i jednu američku zvijezdu.

Poznata filmašica i novinarka Michaela Guzy prošetala je gradom u pratnji svoje snimateljske ekipe, zbog koje nikako nije mogla proći neopaženo, a pažnju je plijenila i svojim atraktivnim izdanjem.

Iz Zagreba se javila i u pričama na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju s prijateljicama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICHAELA GUZY (@michaelaguzy)

Nije poznato što točno Guzy radi u našoj metropoli, no u zadnje vrijeme putuje svijetom u potrazi za luksuznim destinacijama.

Guzy je i pobornica održivog načina življenja i često na tu temu drži predavanja na eventima o putovanjima, poput TBEX-a, a tijekom dugogodišnje karijere surađivala je i s brojnim američkim televizijskim kućama.

Također je i profesorica na Sveučilištu u New Yorku, gdje studente podučava o pisanju putopisa i stvaranju video sadržaja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone +10 Tina Malone Nekad i sad Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 8 Adriana Lima - 10 Adriana Lima - 12 Adriana Lima - 7 +27 Adriana Lima - 14 Nekad i sad Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene