Velika čast

Meghan i Harry odabrali su kumove djetetu, a radi se o jednom poznatom holivudskom paru

Meghan Markle (Foto: Screenshot Instagram) Meghan Markle (Foto: Screenshot Instagram) Screenshot Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Screenshot Instagram) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o prvom djetetu kraljevskog para princa Harryja i Meghan Markle.

Kraljevska beba stiže na proljeće 2019. godine.

Pogledaj i ovo George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) ''To je bio moj dan!'' Slavni glumac našalio se na račun sina Meghan i Harryja: "Bilo je malo iritantno, ukrao mi je pozornost"

Radi se o prvom djetetu kraljevskog para princa Harryja i Meghan Markle koju svijet s nestrpljenjem očekuje.

A čini se kako će mu krsni kumovi biti jedan poznati holivudski glumac i njegova supruga, vrlo uspješna odvjetnica. Sada je već jasno kako se radi o Georgeu i Amal Clooney koji su bliski kraljevskom paru, a očito i važni.

Slavni par bio je i u svibnju ove godine na kraljevskom vjenčanju, a šuška se kako su Meghan i Amal postale bliske prijateljice kada se vojvotkinja zbog ljubavi preselila iz SAD-a u London.

Spojila ih je, među ostalim, i velika proaktivnost u borbi za prava žena.

Preciznije, spojio ih je zajednički prijatelj, a Amal je imala i važan zadatak kod upoznavanja - olakšati prilagodbu bivšoj glumici na život u britanskoj prijestolnici.

Članovi kraljevske obitelji tradicionalno na krštenju imaju nekoliko kumova, a to su uglavnom njihovi najbliži prijatelji i rodbina. Ako su glasine istinite, to će za slavni holivudski par biti velika čast.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica šokirala obožavatelje izjavom o braku s 25 godina starijim suprugom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +3 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Uz što je to zaspala Nives Celzijus? ''Nemoj tako, sve mi izgori ženo, gasimo vatru''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene