Pod stresom!

VIDEO Jeste li znali da Alka zna biti ovako nervozna?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kupnja je obično zabavna ali u Celebrity MasterChefu vrlo lako postane stresna...

U Masterchefu kandidati imaju pet minuta vremena da obave kupnju namirnica za svoja autorska jela. Nekima je pet minuta dovoljno, nekima premalo a kod nekih izaziva paniku.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

'Kuhati u tuđoj kuhinji je kao spavati u tuđem krevetu'

Alka Vuica ulazi u dućan i žali se na pomankanje vremena. Negodujući zbog vremenskog ograničenja uzima artikle s polica. Bez vegete ne može i uzima je prvu, u njenoj košarici našle su se i ove namirnice; luk, naranča, vrhnje za kuhanje, parmezan, limun, riža, vino, šafran, grana padano, temeljac i teleće šnicle. U panici zaboravlja kukuruz ali srećom ostalo je taman dovoljno vremena da još jednom uđe u dućan.

Iako rivali u MasterChef kuhinji, Alka i Ivica prijatelji su u privatnom životu a to su pokazali i na setu. Od Ivice smo saznali da obožava Alkinu kuhinju, ne smatra je konkurencijom i siguran je da će se zajedno dobro zabaviti.

Nesebično joj je pomagao prilikom kuhanja oko nekih tehničkih stvari kao što su, cijeđenje naranče, otvaranje boce, paljenja pećnice, čak je za Alku skoknuo kao pravi Skoko do dućana pa dodatne namirnice.Kako mu Alka ne bi ostala dužna i ona za njega ima samo riječi hvale. Za sebe dodaje kako je pravi borac te da možemo očekivati dobru papicu.

VIŠE O CELEBRITY MASTERCHEF PRATITE NA novatv.hr/masterchef

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene