Eto ga na!

Nakon natpisa o prekidu s J.Lo, Alex Rodriguez izveo pomalo očekivan potez samo da čim prije spasi stvar?

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Galerija

Alex Rodriguez otputovao je k Jennifer Lopez u Dominikansku Republiku, gdje ona radi na snimanju svog novog filma.

Nakon glasina o raskidu zaruka i nakon što su to oboje zanijekali, Alex Rodriguez sada je na svom Instagramu sa svima podijelio vijest da je otputovao k svojoj dragoj Jennifer Lopez u Dominikansku Republiku, gdje ona trenutačno radi.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

45-godišnji Alex u priči na Instagramu objavio je fotografiju sa svog balkona gdje je i prije nekoliko tjedana uživao sa svojom zaručnicom, pa je očito da je sada požurio k njoj.

"Sretan ponedjeljak, novi tjedan, novi dan. Idemo naprijed i više", napisao je bivši igrač bejzbola uz fotografiju na kojoj je označio i svoju čini se, još uvijek aktualnu zaručnicu.

51-godišnja Jennifer tamo je snimala svoj najnoviji film "Shotgun Wedding" kada je u javnost procurila vijest o njihovu iznenadnom raskidu zaruka, a američki su mediji kao glavnog krivca za prekid prozvali reality zvijezdu i starletu Madison LeCroy.

Nakon toga Jennifer i Alex oglasili su se zajedničkom službenom izjavom u kojoj su potvrdili da su još uvijek zaručeni i zajedno, ali da imaju probleme u vezi na kojima rade već neko vrijeme.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene