Za pamćenje!

Lijepa supruga Duje Ćalete-Cara objavila neviđene fotke s raskošnog vjenčanja, o jednom se detalju još danima pričalo

Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car - 3 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 3 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car +12 Adriana Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je na Instagramu dosad neviđene fotografije s vjenčanja s Dujom Ćaletom-Carom pa izazvala oduševljenje svojih pratitelja.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana podijelila je na svom profilu na Instagramu dosad neviđene fotografije s njihova vjenčanja za pamćenje i oduševila pratitelje.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

"Zahvalna i istinski blagoslovljena. Doviđenja 2022. i hvala ti za sve", napisala je Adriana uz objavu kojom je podsjetila na jedne od najljepših trenutaka svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Haljina je predivna i jedinstvena, baŠ kao i ova predivna mlada Žena i obitelj", "Žena i pol", "Kakva godina", "Predivni", "Najljepši par na Balkanu", "Ljepotica", dio je komentara koje je dobila.

Vjenčanje Duje i Adriane prošlog je ljeta bilo jedno od glavnih tema medija, a posebno se danima kasnije pričalo o samoj mladenki. Adriana je za vjenčanje odabrala vrlo neobičnu haljinu, koja je osim velikog izreza na leđima, na području grudi bila načinjena samo od kristalića i otkrivala dosta gole kože, a usto je bila i puno kraća nego straga. Adriana ju je upotpunila raskošnom ogrlicom, mrežastim čarapama i plavim štiklama s mašnom, a šlag na kraju bio je spektakularan veo od nekoliko metara koji su joj pomagali pridržavati najuži članovi obitelji.

Duje i Adriana zajedno imaju sinčića Maura, kojeg su dobili 2021. godine, a tri mjeseca prije njegova rođenja vjenčali su se kod matičara. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja izmijenili su i bračne zavjete u crkvi u Dubrovniku.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) +20 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput objavila romantičnu fotku sa suprugom, pa kratkim opisom navela fanove da dovrše njezin plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene