25

Svijet je poludio za njom - novi album slavne pjevačice Adele 'procurio' na internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je jučer predstavila novu pjesmu i novi spot 'When We Were Young', a brojni fanovi su se danas pohvalili kako već imaju njezin novi album.

Adele je srušila sve moguće rekorde svojim mega hitom 'Hello' pa nije ni čudno što su fanovi nestrpljivi da čuju i ostale pjesme s novog albuma '25'. Pjevačica je jučer predstavila novi spot  za pjesmu 'When We Were Young' koji je na Youtubeu pregledan u manje od 24 sata više od 6 milijuna puta.

Pogledaj i ovo Silente "idi" Silante predstavljaju novi singl s dugoočekivanog studijskog izdanja, poslušajte pjesmu koju smatraju svojom najljepšom

POSLUŠAJTE novu pjesmu Adele

Iako se album '25' na policama trgovina treba naći u petak 20. studenog, mnogi su se fanovi pohvalili na društvenim mrežama kako su album već kupili.

Iz Adelinog tima tvrde kako nije moguće da se album već našao u trgovinama, ali fotografije potvrđuju suprotno. Navode kako je moguće da se radi o podvali i da osim pjesama 'Hello' i 'When We Were Young' koje su objavljenje, ostali songovi traju tek nekoliko sekundi.

Ona to radi u velikom stilu - oborila rekord preko noći

Glasine o prijevremenom puštanja albuma u prodaju krenule su sa twitter profila nekog tko se predstavlja kao pjevačica 'Florence Welch'. Čini se da se ipak radi o podvali tako da će svi fanovi slavne Adele morati čekati petak kako bi kupili originalni, dugo očekivai, album 25'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene