I dalje su svi u čudu

Stručnjaci objasnili drugačiji izgled lica Adele nakon šokantne transformacije, evo što je uzrok tome

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele je svojom transformacijom blago rečeno sve šokirala, a sada su ju prokomentirali i stručnjaci.

Britanska pjevačica Adele u čudu i bez riječi ostavila je svoje obožavatelje i svjetsku javnost nakon što je objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira i pokazuje svoju novu istesanu liniju i 45 kilograma lakšu figuru.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva transformacija FOTO Adele gotovo neprepoznatljiva na novoj fotki!

I dok se mnogi pitaju kako je to moguće, drugi joj se dive, a treći tvrde kako pjevačica uopće ne nalikuje na sebe, počeli su ju čak uspoređivati s nekim drugim svjetskim zvijezdama poput glumice Sarah Paulson. O toj se temi oglasio estetski stručnjak Chike Emeagi, koji je pokušao objasniti kako je Adele postigla novi definiraniji izgled lica sugerirajući nekoliko mogućih neinvazivnih promjena.

Objasnio je i kako je logično da mnogi pretpostavljaju kako bi 32-godišnja Adele trebala imati više opuštene kože nakon značajnog gubitka težine, ali i navodi da je zadržala definirane obraze i liniju vilice, što ukazuje na mogućnost upotrebe filera za lice zbog gubitka punoće i njezina obnavljanja.

U međuvremenu je liječnica Lucy Glancey primijetila da Adele sada ima podignutije obrve i širi pogled, što bi mogli biti znakovi korištenja botoksa.

Medijima kruže priče da je Adele dosad gotovo neviđenu promjenu postigla zbog strogog režima prehrane i kontroliranih dijeta koje uključuju konzumaciju zelenih sokova i unosa do 1000 kalorija dnevno.

Inače, Adele je 2015. godine u intervjuu za  magazin Time izjavila kako nikada neće pod nož i da će zauvijek izgledati kako izgleda.

"Ne želim imati plastične operacije. Izgledat ću ovako zauvijek, pomirila sam se s tim. Jednom kada se s tim suočite, osjećate se mirnije zbog toga", bila je tada rekla.

Čini se da je s godinama ipak promijenila mišljenje jer stručnjaci sve više ukazuju na to da je posegnula za dodatnim korekcijama. 

"Možda je koristila i naprednu lasersku terapiju za zatezanje kože ili uređaje s radiofrekvencijom za poticanje proizvodnje kolagena kako bi se smanjila pojava sitnih linija i labave kože. Takvi tretmani mogu dobro djelovati oko očiju, vilice, vrata i na rukama", objasnila je Glancey.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene