Ima drugi plan

Odbila je ugovore vrijedne 50 milijuna dolara, a kaže da ne želi zarađivati poput Kardashiana na račun izgleda

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele je smršavila preko 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, a slavna pjevačica ne želi zarađivati novac tako da promovira gubitak kilograma.

Popularna pjevačica Adele (32) navodno je odbila čak 50 milijuna vrijedne marketinške ugovore koje su joj nudili kako bi promovirala dijetu zahvaljujući kojoj je izgubila preko 40 kilograma. Britanski The Sun piše kako su pjevačici angažmane nudile TV kuće, brendovi i marketinške tvrtke u nadi da će prihvatiti njihove ponude i promovirati svoju dijetu zbog koje ima novu liniju.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Adele je sve redom odbila, a tvrti kako ne želi postati još jedan od klonova klana Kardashian i brzo zaraditi novac, već se želi fokusirati na svoj novi album.

Pjevačica je kilograme izgubila zahvaljujući posebnoj dijeti i režimu pod kojim je bila, a liječnica Dominique Fradin-Read, koja je surađivala s pop-zvijezdom, tvrdi kako se tajna mršavljenja krije i u raspoloženju te mentalnom zdravlju. Osim toga, Adele se zaklela sama sebi gotovo na vojni režim funkcioniranja, a to je potvrdio i njezin osobni trener Pete Geracimo.

"Prestala je pušiti, pazila što pije, riješila se slatkog i prestala jesti obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovito trenirala, jako naporno", izjavio je Geracimo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene