Zajedno od 2010.

Jedan od natajanstvenijih parova iznenadio zajedničkom pojavom na crvenom tepihu

Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) +0 Leighton Meester (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o zvijezdama nekad popularnih teen serija "O.C." i "Gossip girl", glumcima Adamu Brodyju i glumici Leighton Meester.

Doista se ne sjećamo kad smo ovaj par zadnji put vidjeli zajedno na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Pogađate o kome je riječ? Bili su najslađi par, ali s godinama su se potpuno promijenili: Nikad ne bismo rekli da je to ona, a i njega je baš teško prepoznati

Radi se o zvijezdama nekad popularnih teen serija "O.C." i "Gossip girl", glumcima Adamu Brodyju i glumici Leighton Meester, koji su se zaljubili davne 2010. godine.

Par se tada upoznao na filmskom setu, a zaruke su pale u studenom 2013. godine. U veljači 2014. godine par se vjenčao na privatnoj ceremoniji dan nakon Valentinova, a kćerkica Arlo Day stigla je godinu dana kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Par brižno čuva svoju intimu te se vrlo rijetko pojavljuju zajedno u javnosti. Također, njihove društvene profile ne preplavljuju fotografije zajedničkih trenutaka, po čemu je duo sve samo ne tipičan holivudski par.

Ipak, bračni par sinoć je napravio iznimku te iznenadio zajedničkom pojavom na premijeri filma "Ready or Not" u Los Angelesu. Adam u njemu ima ulogu, a zgodna supruga ga je odlučila podržati.

Poznata Blair Waldorf iz hit serije "Gossip Girl" tako je pokazala i kako je ponovno postala brineta, jer neko je vrijeme nosila plavu kosu, a Adam je pucao od ponosa uz tako zgodnu suprugu. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +8 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene