Slaba na starije?

88-godišnji Clint Eastwood ljubi 23-godišnju Noor Alfallah, bivšu curu Micka Jaggera?

Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Noor Alfallah (Foto: Instagram) Noor Alfallah (Foto: Instagram) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Noor Alfallah (Foto: Instagram) +0 Noor Alfallah (Foto: Instagram) Galerija

Noor Alfallah svjetskoj je javnosti postala poznata vezom sa 75-godišnjim rokerom Mickom Jaggerom.

Čini se kako je 23-godišnja filmska producentica slaba na starije muškarce.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi u čudu Mlađe je slađe: Frontmen The Rolling Stonesa ljubi 52 godine mlađu filmsku producenticu

Radi se o Noor Alfallah koja je svjetskoj javnosti postala poznata vezom sa 75-godišnjim rokerom Mickom Jaggerom s kojim su je prvi put povezali 2017. godine.

Nakon prekida viđena je u društvu 57-godišnjeg milijardera Nicolasa Berggruena s kojim je navodno prekinula u prosincu 2018. godine, što se poklapa s činjenicom da on nije viđen ni na njezinom Instagramu od studenog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on

A sada se šuška kako je mlada producentica u vezi s 88-godišnjim Clintom Eastwoodom s kojim je viđena na večeri u poznatom celebrity restoranu Craig's u Zapadnom Hollywoodu.

Duo je restoran napustio zajedno, no Noor je novinarima otkrilo kako su samo obiteljski prijatelji, a nipošto ljubavnici. "I moja je obitelj bila tamo, i neki prijatelji. Vjerujte mi, ovdje se ne radi o vezi", otkrila je za The Daily Mail, no na pitanje s kim se sada viđa, kratko je poručila da nema komentara.

Legendarni glumac i redatelj je pak posljednjih nekoliko godina u vezi s 33 godine mlađom Christinom Sanderom s kojom je posljednji put viđen početkom prosinca 2018. godine na premijeri filma "The Mule", no ne zna se je li par u međuvremenu prekinuo.

Nekoliko dana prije nego je viđen sa zanosnom crnkom, Clint je večerao s njezinim roditeljima u još jednom poznatom restoranu u Malibuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on

Inače, vremešni glumac ima čak osmero djece sa šest žena, među kojima su i dvije supruge. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) +6 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene