Kao da ne stari

Sjećate se ovog dječaka iz kultnog filma? Nitko ne vjeruje da ima 30 godina, a zbog izgleda je imao i neugodnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Thomas Brodie-Sangster utjelovio je dječaka Sama u filmu "Zapravo ljubav", a pred kamerama je i danas. Obožavatelji se slažu da izgleda jednako mlađahno kao i prije, iako ima 30 godina.

Thomas Brodie-Sangster osvojio je srca publike diljem svijeta kada je u božićnom klasiku "Zapravo ljubav" utjelovio dječaka Sama, a glumac danas ima 30 godina.

Pogledaj i ovo Film ''Zapravo ljubav'' - 11 20. godišnjica Fanove jednog od najljepših božićnih filmova ikad snimljenih sigurno će razveseliti ova informacija!

Thomasa su fotografi uhvatili na filmskom festivalu Raindance ovoga tjedna u društvu djevojke Gzi Wisdom, a pojavio se u modrom odijelu i košulji zanimljivog uzorka. Glumac, kojeg trenutačno gledamo i u Netflixovoj seriji "The Queen's Gambit", i danas izgleda mlađahno, a prije nekoliko mjeseci ispričao je kako je zbog izgleda imao i neugodnosti.

"Bio sam u Ottawi i ostavio sam putovnicu u ambasadi zbog vize te sam se vratio u hotel. Pomislio sam da bi mi dobro sjelo pivo te sam krenuo u bar, no onda sam shvatio da nemam dokumente kod sebe. Zamolio sam svejedno konobara da mi donese pivo, no on mi je rekao da nemam dovoljno godina da naručim alkohol. Pokazao sam mu svoj profil na IMDb-u, no to nije prihvatio", ispričao je Britanac kojem nitko ne vjeruje da ima više od 18 godina.

I obožavatelji filma "Zapravo ljubav" redovito mu komentiraju da je kao balzamiran te da i dalje ima dječački šarm, unatoč tome što ima 30. "On uopće ne stari, izgleda jednako kao i u filmu prije toliko godina", složili su se fanovi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene