Varka na internetu!

Zabrinuta Tereza Kesovija upozorila je na problem u kojem se našla: ''Upozorenje, lažno se predstavljaju, to je protuzakonito''

In Magazin: Tereza Kesovija - 9 In Magazin: Tereza Kesovija - 9 DNEVNIK.hr 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija In Magazin: Tereza Kesovija - 9 In Magazin: Tereza Kesovija - 5 In Magazin: Tereza Kesovija - 6 In Magazin: Tereza Kesovija - 7 In Magazin: Tereza Kesovija - 8 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 +17 In Magazin: Tereza Kesovija - 1 Galerija

Tereza Kesovija podijelila je na svom Instagram profilu kako se našla na meti prevare te obavijestila svoje fanove da je poduzela sve potrebne mjere.

Pjevačica Tereza Kesovija ovih dana našla se u vrlo problematičnoj situaciji koja je za nju bila veoma stresna. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

Naime, netko je napravio lažni Instagram račun pod  njezinim imenom i preuzeo njezine slike bez ikakve dozvole. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEREZA KESOVIJA - OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

Tereza je odmah objavila o kojem profilu je riječ pa je poručila svojim pratiteljima:

"UPOZORENJE! Izvještavam vas da je neovlašteno i bez mog znanja i suglasnosti napravljen profil na Instagramu _terezakesovijaofficial500 koji se lažno predstavlja da je moj profil. Osoba ili osobe koje su to napravile protuzakonito su prenijele objave s mog Instagrama stvarajući tako privid da se radi o mom profilu. Ne nasjedajte a ja sam u pogledu toga već poduzela potrebne korake".

U komentarima ispod objave fanovi su Kesoviji kopirali linkove još lažnih profila pod njezinim imenom. 

Našli su se i oni koji su je podržali u ovako problematičnoj situaciji:

"Hvala dragom Bogu svi znaju koji je istegram profil naše Tere. A da vidjela sam nekud ovaj lažan profil. Svakako je protuzakonito i mislim da će se to na vrijeme rješiti..Samo ne razumijem zašto Vam vade neporebno živce i posao za koji ne bi trebalo gubit vrijeme!!", "Ne nasjedamo, znamo mi tko ste Vi!", "Podrška", "Svašta ljudima pada na pamet".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Zanimljivosti Jedna od najseksi Hrvatica ovu je titulu opravdala novom golišavom fotkom koja je pravi hit na Instagramu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene