Niz neobjašnjivih događaja

Konačno završena jeziva saga o kući u kojoj su preminuli slavna glumica i njezin suprug, što se sve tu događalo?

Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Galerija

Kuća u kojoj se dogodio niz neobjašnjivih događaja, pa i smrt glumice Brittany Murphy i njezina supruga, konačno je prodana nakon dugog niza godina.

Kuća u Los Angelesu u kojoj je preminula glumica Brittany Murphy kao i njezin suprug Simon Monjack,  prodana je po cijeni od 12,2 milijuna dolara prenosi američki The New York Post, čime je konačno završena njezina jeziva saga.

Pogledaj i ovo Brittany Murphy (Foto: Instagram) Progovorili bližnji Procurili novi detalji o misterioznoj smrti slavne glumice i njezina muža, evo zašto nitko ne vjeruje da se sve dogodilo slučajno

Luksuzno zdanje prodano je još 29. prosinca prošle godine, međutim prodaja se odvila u tajnosti. Jeziva povijest ove kuće smještene na vrhu Sunset Stripa seže u 2008. godinu kada ju je Britney Spears prodala Brittany, koja je u njoj godinu dana nakon toga provela posljednje sate svog života.

Naime, 20. prosinca 2009. hitne službe Los Angelesa odgovorile su na poziv za pomoć iz kuće u kojoj se tada 32-godišnja Brittany navodno srušila u kupaonici. Prevezena je u bolnicu Cedars-Sinai te je ondje preminula dva sata kasnije od posljedica srčanog zastoja. Samo nekoliko mjeseci nakon te tragedije u njihovu domu preminuo je i Brittanyin suprug Simon u dobi od 40 godina.

Hitne službe taj je put pozvala glumičina majka, koja je Simona pronašla bez svijesti u spavaćoj sobi, a bolničari su ga na mjestu pronalaska proglasili mrtvim. Izvještaj mrtvozornika potvrdio je da je Simon preminuo od akutne upale pluća i teške anemije, inače sličnih uzroka koji se pripisuju i Brittanynoj smrti.

Vlasti su planirale provesti istragu i temeljitu inspekciju kuće kako bi se utvrdilo je li možda toksična plijesan mogla pridonijeti njihovoj smrti, međutim ta je teorija kasnije odbačena. Okolnosti njihove smrti u luksuznom domu i dalje su velika enigma, a uskoro bi trebao izaći i dokumentarni film o tome.

Nakon tragičnih događaja, 2013. godine započela je rekonstrukcija i preuređenje prostranog zdanja koje je potrajalo tri godine. 2017. godine konačno je bila prodana novom vlasniku, prije nego što je ponovno stavljena na tržište prije tri mjeseca s gubitkom od 2 milijuna dolara.

O njezinoj jezivoj povijesti svjedočila je i bivša šminkerica Britney Spears imena Julianne Kaye, kojoj je pjevačica ispričala svoje sablasno iskustvo koje je tamo doživjela.

"Britney je imala tu kuću iz koje me jednom nazvala i rekla da je kod nje prijatelj koji se bavi reikijem i koji joj je trebao pomoći da se oporavi nakon ludog vikenda. Britney se klela da je pred njom otvorio neku vrstu portala za duhove i da su kroz njega ušli zli duhovi. Pokušali su ju gurnuti niz stepenice ili tako nešto. Nakon toga je otišla u hotel Casa Del Mar i nikada se više nije vratila u kuću. Rekla mi je da zna da ću to misliti, ali da nije luda, da zna što je vidjela i što je osjećala", ispričala je Kaye u dokumentarcu “We Need To Talk About Britney”.

No čini se da su novi vlasnici, čiji identitet zasad nije otkriven, odlučili zanemariti sve te priče i mračnu povijest kuće u kojoj se nalazi pet spavaćih soba i devet kupaonica, dizalo, kućno kino, soba za masažu, vinski podrum, bazen, spa-centar i prostor za roštiljanje te bezbrižno uživati u toj raskoši.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene