obasuo ga balonima

Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je pokazala poklon koji je Marko Grubnić donio njezinu sinu.

Pjevačica Maja Šuput u svojim Instagram Storyjima otkrila je da ju je nakon što se iz rodilišta vratila kući posjetio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

"Kad striček Marko Grubnić dođe u goste", napisala je preko snimke na kojoj je pokazala zapakirani poklon koji je stilist donio njezinu sinu, no nije pokazala njegov sadržaj. Grubnić je malenome donio i hrpu balona, među kojima je i jedan na kojem piše "Dječak je".

Marko je Maji rođenje sina čestitao na svojem Instagramu te je u objavi među ostalim napisao i kako ga jedva čeka upoznati i razmaziti.

Modnog stilista uz pjevačicu, osim prijateljstva, veže i dugogodišnja poslovna suradnja, a jedna od njih je ona na snimanjima popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se priprema u drukčijem izdanju pod nazivom All Stars.

Podsjetimo, Šuput je rodila prošlu srijedu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a za vikend je objavila preslatku fotografiju supruga Nenada Tatarinova i njihova sina kojom je potvrdila da su stigli doma.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene