Svi ih obožavaju

Kate i William pokazali kako se ne boje otkriti svoje pravo lice, a jednu stvar nikako ne mogu sakriti!

Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 3 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 7 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 2 Princ William i Kate Middleton - 3 Princ William i Kate Middleton - 2 +14 Louis, Charlotte i Kate Middleton Galerija

Princ William i Kate Middleton pojavili su se na ovogodišnjem Wimbledonu, a pritom nisu propustili priliku da cijelom svijetu pokažu koliko su zaljubljeni.

Britanski princ William i Kate Middleton u sretnom su braku 11 godina, a njihove najnovije fotografije snimljene na Wimbledonu pokazuju da su još zaljubljeni baš kao prvog dana.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Evo kako je Princ William nakon dugo vremena progovorio o stanju princeze, od njene objave bolesti ništa se ne zna

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u javnosti rijetko iskazuju ljubav jedno prema drugome, no svoje su obožavatelje oduševili ponašanjem na tribinama Wimbledona. Naime, par je izgledao sretnije nego ikad prije, ne skrivajući zaljubljene poglede i smiješući se slatko jedno drugome.

Stručnjak za govor tijela Darren Stanton zaključio je da se budući britanski kralj i kraljica ne boje pokazati svoje pravo lice u javnosti.

"Kate i William su par koji se čini toliko povezanim na dubljoj razini da ne moraju stalno pokazivati ​​znakove uzajamnog sviđanja - poput dodirivanja ili dugog kontakta očima tijekom javnih izlazaka i to kako bi dokazali tu svoju povezanost. Kate je imala širok osmijeh, postala je poznata po tome što uvijek pokazuje iskrene emocije, a na Wimbledonu nije bilo ništa drugačiji. Oni su dvije osobe koje se ne boje biti ono što jesu dok još ispunjavaju svoje kraljevske dužnosti najbolje što mogu”, izjavio je Darren za Daily Record.

Na društvenim je mrežama nedavno osvanuo slatki video Kate i Williama i rastopio njihove obožavatelje koji već jedva čekaju i njihovu skoru selidbu u Windsor.  Naime, korisnica registrirana pod imenom Fifi Love the Cambridges podijelila je video na Twitteru, a u kratkom isječku vidi se kako Kate jedna obožavateljica govori da će briljantna princeza od Walesa kada princ William bude prvi u redu za prijestolje.

"U dobrim sam rukama", odgovorila joj je Kate i pogledala svog Williama, što je raznježilo njihove obožavatelje.

A u vrlo skoroj budućnosti Kate će se zajedno s Williamom i njihovom djecom preseliti u kuću u Windsoru i to već ovog ljeta. Trenutno žive u Kensingtonu, ali selit će se kako bi bili bliže kraljici. Njihov novi dom nalazi se tek nekoliko minuta hoda od kapele svetog Jurja i dvorca Windsor, a posljednjih se godina koristio kao dom za kraljevsko osoblje i obiteljske prijatelje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Lalić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 +6 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u bikiniju s tangicama zasjela na bijesni motocikl i obranila titulu najseksi Hrvatice!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +18 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene