Odvažna izdanja

Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 +21 Jelena Karleuša - 5 Galerija

Jelena Karleuša svojim je koncertom obilježila početak nove godine u jednom hotelu u Beogradu, gdje su je snimili i fotografi koji su se tamo našli.

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije Jelena Karleuša u novogodišnjoj je noći nastupila u jednom beogradskom hotelu, a tijekom nastupa je promijenila i nekoliko odjevnih kombinacija.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

No svima je zapela za oko vidljiva razlika na fotografijama koje inače 44-godišnja Jelena sama objavljuje na svojem profilu na Instagramu i na onima koje su snimili fotografi koji su popratili događaj. Poznato je da Jelena često poseže za filterima prilikom uređivanja objava za društvenu mrežu koje dijeli sa svojih 2,4 milijuna pratitelja, ali njezine neobrađene fotografije uvijek mnogi iznenade.

"Jeste li spremni za 2023.? Vidimo se na dočeku u Beogradu!" napisala je uz objavu, a obožavatelji su joj uputili niz komplimenata.

"Najljepša, najdivnija, najbolja", "Zvijezdo najsjajnija", "Predivna si, ali nerealno lijepa", "Jako si zgodna", "Prelijepa dama sa stilom", zaključili su oni koji su joj dive.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić - 6 Darko Lazić - 8 Darko Lazić - 7 Darko Lazić - 5 +26 Darko Lazić - 4 Celebrity Srpski pjevač kleknuo s prstenom pred djevojku, evo kako je ona reagirala kada je shvatila što se događa

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene