"Kasniš Jeco"

Jelena Karleuša u minijaturnom bikiniju poslala posebnu podršku Srbima na Svjetskom prvenstvu u Katru

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 1 +19 Jelena Karleuša - 2 Galerija

Jelena Karleuša javila se putem videozapisa iz Dubaija i poslala veliku podršku srpskim nogometašima na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa u Dubaiju, a od tamo je podijelila atraktivan video na svom Instagram profilu u kojem je podržala srpske nogometaše.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Naime, sjedila je na pješčanoj plaži u šljokičastom srebrnom bikiniju i s pundžom na glavi, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

U glas je vikala i dizala ruke u zrak te tako pokazala kako ona navija za svoju državu. U ovom minijaturnom kupaćem pokazala je svoje zgodno tijelo i bujno poprsje. 

"Svim srcem uz Srbiju i dragog Dragana Stojkovića Piksija večeras! Piksi kralju!! Neka cijeli svijet vidi srpsku snagu, talent, inat i bijes", poručila je u opisu. 

"Kasniš Jeco, ne može to bez tebe proći", "Mačka si, neka oni trče za loptom", "Prezgodna", "Najljepša", "To Jelena kraljice idemo", "Jao, predivno", pisali su fanovi.

Na Instagram profilu prati je  2,4 miliona vjernih obožavatelja koji redovno prate njezin život, ali i izazovne objave.

Inače, Karleuša je prošli mjesec napunila 44 godine, a rođendan je proslavila također u Dubaiju te je za tu prigodu odabrala provokativnu haljinu u kojoj je malo toga prepustila mašti.

U posljednje se vrijeme mnogo pisalo i o njezinu razvodu od nogometaša Duška Tošića nakon 14 godina braka, tijekom kojeg su dobili dvije kćeri, što je pjevačica potvrdila i na svojem Instagramu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 7 Celebrity Nives Celzijus zna kako uspješno skrenuti pažnju s nogometa, a čipkasti korzet igra važnu ulogu u ovoj snimci!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 3 Celebrity Britanski tabloid koji se čita u cijelom svijetu raspisao se o našoj najvatrenijoj navijačici: ''Riskira uhićenje!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene