Slučajnost?

Grašo za vjenčanje odabrao istu crkvu u kojoj se udavala i Danijela, njen brak s našim dobro poznatim pjevačem bio je tajna čak tri godine!

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson In Magazin 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo Crkva sv. Dominika u Splitu Crkva sv. Dominika u Splitu Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u istoj crkvi kao Danijela Martinović i Marko Perković Thomspon 1995. godine.

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika, istoj onoj u kojoj se njegova bivša Danijela Martinović udala davne 1995. godine za Marka Perkovića Thompsona i to tajila pune tri godine.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

Bivši supružnici vjenčali su se 1995. godine u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, no tri godine kasnije došlo je do razvoda, a njihov je brak i crkveno poništen. Točnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevaljanost njihova braka.

Nakon razvoda od Danijele Marko se vjenčao sa suprugom Sandrom kod matičara i dobio dvoje djece, a kao vjerniku velika mu je želja bila vjenčati se ponovno u crkvi. Zbog toga je podnio zahtjev za crkveni razvod, koji im je odobren tek nakon trogodišnjeg procesa.

"Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena", izjavila je svojevremeno Danijela, koja je u međuvremenu bila započela vezu s Petrom.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza kojoj je kraj došao prošle godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene