ono što se ne vidi!

Srpska voditeljica hit je na društvenim mrežama zbog fotografije koja je otkrila što zapravo nosi kad vodi vijesti, sako je gore, ali dolje...

Olivera Čolović - 13 Olivera Čolović - 13 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Olivera Čolović - 9 Olivera Čolović - 4 Olivera Čolović - 11 Olivera Čolović - 12 Olivera Čolović - 14 Olivera Čolović - 5 Olivera Čolović - 6 Olivera Čolović - 7 Olivera Čolović - 8 Olivera Čolović - 1 +3 Olivera Čolović - 2 Galerija

Olivera Čolović poznata je srpska voditeljica, a jedno od njezinih modnih izdanja za emisiju postalo je hit na društvenim mrežama.

Olivera Čolović, voditeljica na Pink televiziji, na svom Instagramu podijelila je svoju fotografiju koja je prvo kružila internetom, a onda ju je i ona sama odlučila podijeliti.

Naime, na fotografiji je bila zanimljiva njezina odjevna kombinacija za emisiju koja se sastojala od rozog sakoa, a dolje je imala ljubičaste hlačice i srebrne papuče. Na televiziji se naravno vidi samo sako. 

"Gospođetina", dodala je na fotografiju.

Olivera voli putovati, a to rado dijeli na društvenim mrežama. Osim toga dijeli i svoja izdanja za vođenje vijesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Čolović (@oliveracolovic)

"Ne mijenjaj se", "Sve si ljepša", "Uživaš kao nitko", "Krasna si", "Uvijek divna", samo su neki komentari koji se mogu naći ispod njezine zadnje objave na kojoj pozira u Crnoj Gori na plaži.

Olivera ima sina Konstantina, a njega također tu i tamo pokaže na svom Instagram profilu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +26 Eva Longoria - 6 Celebrity Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vegara - 3 Sofia Vegara - 1 Sofia Vegara - 2 Sofia Vergara - 1 +27 Sofia Vergara i Manolo Gonzalez-Ripolli Vergara Celebrity Prvo je šokirala svijet neočekivanom viješću, a onda je Instagram zatrpala svojim golišavim fotografijama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene