kakav uspjeh!

Nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a itekako će vas iznenaditi tko mu je za petama!

Baby Lasagna Baby Lasagna Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna, Eurosong Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Bambie Thug - 4 Bambie Thug - 3 Bambie Thug - 2 Bambie Thug - 3 Bambie Thug - 4 +28 Bambie Thug - 1 Galerija

Samo nekoliko sati nakon završetka prve polufinalne večeri na Eurosongu nastup našeg Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a evo i tko mu je za petama.

Iza nas je prva polufinalna večer Eurosonga, a kao što je i očekivano, nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu od svih nastupa.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna nakon prolaska u finale o pobjedi i dalje skromno: ''Sretan sam, ali...''

Dosad je prikupio više od 540 tisuća pregleda otkako je objavljen, a brojke iz minute u minutu samo rastu.

Njegova nastupa još se jednom prisjetite u nastavku.

No drugo mjesto po broju pregleda mnoge će iznenaditi. Naime, s 514 tisuća pregleda srebro zasad drže predstavnici Irske Bambie Thug, koji su nastupili s pjesmom ''Doomsday Blue'' i izazvali burne reakcije gledatelja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Eurosong Celebrity Tim Baby Lasagne napravio raspašoj u garderobi, pogledajte snimku njihova veselog slavlja nakon prolaska u finale!

Njihov koreografski nastup i kostimi mnoge su zastrašili, a zbog toga su ih dočekale brutalni komentari na društvenim mrežama. No čini se da su neki nastup morali ponovno pogledati ili se i sami uvjeriti o čemu drugi govore.

Na trećem su mjestu, pomalo očekivano, Ukrajinke Alyona Alyona & Jerry Heil koji su se predstavile s pjesmom ''Teresa & Maria'', a dosad su prikupili 450 tisuća pregleda.

Neko vrijeme Alyona i Jerry bile su i favoritkinje za pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagnu na press konferenciji pitali su što misli o svom nastupu, ovo je bio njegov odgovor!

S pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' već se upisao u povijest Eurosonga, a trenutačno je prvi na kladionicama s velikom šansom za pobjedu.

Hoće li se to i ostvariti, saznat će se ove subote, 11. lipnja.

OVDJE možete vidjeti kako je tekla prva eurovizijska večer.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijski trofej Eurovizijski trofej - Abba 1974. Eurovizijski trofej - Ruslana, 2004. Eurovizijski trofej - Sertab Erener, 2003. +13 Eurovizijski trofej - 5 Zanimljivosti Stakleni mikrofon trofej je za koji se ove godine na Eurosongu bori i naš Baby Lasagna, a evo tko ga je osmislio i koliko vrijedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene