Nije to mogao prikriti

Meghan i Harry prije vremena napustili Veliku Britaniju, a prinčev izraz lica govori sve o njihovu povratku kući

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 +10 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Meghan Markle i princ Harry napustili su Veliku Britaniju i vratili se u Kaliforniju, gdje su ih dočekali spremni paparazzi.

Prema pisanju britanskih medija, princ Harry i Meghan Markle napustili su Veliku Britaniju i odletjeli kući u Kaliforniju, i to sat vremena prije završetka proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Snimljeni su odmah pri slijetanju u zračnu luku, u kojoj ih je dočekao automobil, a čini se kako Harry baš i nije bio raspoložen jer je snimljen ozbiljnog i zamišljenog izraza lica kao da ga nešto muči.

Supružnici su propustili koncert u Buckinghamskoj palači i nisu se pojavili na balkonu palače s kraljicom, koja je pozdravila okupljene četvrtog, zadnjeg dana obilježavanja njezinih 70 godina na prijestolju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posljednji su put viđeni u javnosti u petak na misi zahvalnici, a većinu vremena proveli su u Frogmore Cottageu, u kojem su priredili i opuštenu zabavu povodom prvog rođendana njihove kćeri Lilibet.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +5 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +19 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene