Znao da je prava!

Odlučio je da će se neko vrijeme kloniti veza, a onda je zbog nje potpuno promijenio mišljenje!

Mark Wahlberg i Rhea Durham Mark Wahlberg i Rhea Durham Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 Mark Wahlberg i Rhea Durham Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg i Rhea Durham Galerija

Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham nakon duže vremena snimljeni su u javnosti.

Holivudski glumac Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham snimljeni su u društvu svojih kćeri Elle i Grace te sinova Michaela i Brendana nakon dužeg vremena, a društvo se otputilo na obiteljski izlet čamcem u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg Vrijeme za njih U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

51-godišnji Mark i 44-godišnja Rhea i ovaj su put izazvali veliku pozornost, a na paparazze se nisu previše obazirali.

Rhea je nekada vladala modnim pistama svijeta i krasila je naslovnice modnih časopisa poput Voguea i Ellea, a bila je i jedna od Viktorijinih anđelica. No, iz svijeta manekenstva povukla se prije nekoliko godina i posvetila obiteljskom životu, a više toliko ne mari za izgled, pa je s godinama nakupila i nekoliko kilograma više nego što je imala u manekenskim danima.

No, ona se na to na obazire previše, a svoje obline i zaobljeni trbuščić često ističe u jednodijelnim badićima i uskim haljinama.

"Znao sam ubrzo nakon toga da je ona prava, no još sam morao biti siguran da sam muškarac za nju kakav trebam biti", ispričao je svojedobno Mark.

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza. Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru.

Glumac je bio osuđen na dvije godine zatvora zbog napada, ali nakon što je priznao krivnju, dobio je 45 dana kazne. "Odlučio sam tada da više nikome neću dati svoje srce", istaknuo je Mark.

No, Rhea je promijenila njegovo stajalište.

"Kad sam upoznao svoju suprugu i kad smo dobili prvo dijete, kćer Ellu, shvatio sam da se sve dogodilo s razlogom. Nakon toga imam veliko poštovanje prema ženama i učim tome i svoje sinove. Ne smiju krenuti putem kojim sam ja jednom krenuo i završio u zatvoru", ispričao je Mark jednom prilikom.

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009. godine, a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +29 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +10 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene