Buran ljubavni život

Nije baš imala sreće u ljubavi, a u njezin brak sa 17 godina mlađim glazbenikom svi su sumnjali, čini se bez razloga

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) +8 Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz ne kriju koliko se vole, iako su u njihovu ljubav mnogi sumnjali jer je ona od njega starija 17 godina.

Slavna manekenka Heidi Klum i glazbenik Tom Kaulitz vjenčali su se 2019. godine, dva mjeseca nakon što su se zaručili i prije toga dvije godi, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, oni se i dalje vole kao i prvog dana.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Pokazali su to najnovijom objavom na društvenim mrežama, nakon što su podijelili romantični trenutak uz zalazak sunca. 48-godišnja Heidi i 31-godišnji Tom na fotografiji se nježno ljube, a ona je pozirala samo u toplesu, rukama prekrivši grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Njemačka ljepotica se prije nekoliko dana pohvalila impresivnom linijom, kada je objavila fotografiju kako bi podržala njemačku nogometnu reprezentaciju i to u minijaturnom topu u kojem je pokazala grudi i besprijekorno ravan trbuh.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene