godine prolaze brzo!

Kći neprežaljenog glumca već ima 15 godina i nalik je ocu, njezina slavna majka zbog svega je pauzirala karijeru

Kim Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Ledger (Foto: Getty Images) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +0 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Galerija

Matilda Rose Ledger je kćer Heatha Ledgera i Michelle Williams, a njezina majka pobrinula se da odrasta daleko od očiju javnosti.

Prije tragične smrti 2008. godine, australski glumac Heath Ledger bio je jedno od najpopularnjih mladih imena u Hollywoodu. Pojavio se u brojnim uspješnim filmovima, no svjetsku javnost je intrigirao i svojim ljubavnim životom. Svi tabloidi pratili su njegovu vezu s glumicom Michelle Williams, a obožavatelji su bili oduševljeni kada je par dobio kćerkicu Matildu Rose.

Pogledaj i ovo Matilda Ledger Primjećujete sličnost? Sa samo dvije godine je ostala bez slavnog oca, a danas mu neodoljivo nalikuje i podsjeća na njega

Matilda danas ima 15 godina, a istražili smo malo više o tinejdžerici koja ima slavne roditelje. Rođena je 28. listopada 2005. godine, no na žalost nikada nije imala priliku bolje upoznati svog oca. Heath je preminuo kada je ona imala tek dvije godine, a njegov veliki prijatelj koji je ujedno i kum Matildi, Jake Gyllenhaal, sprijateljio se s djevojčicom te se još danas viđaju na redovnoj bazi.

Upravo Jake uskočio je u najtežim trenucima te je Michelle Williams pomogao u odgoju Matilde. Unatoč činjenici što se djevojka ne sjeća svog oca jer je bila premala, mnogi tvrde da je iz dana u dan izgledom sve sličnija ocu. Ima dobar odnos s bakom i djedom, roditeljima preminulog glumca, a Hetahova majka Sally i sama je komentirala fizičku sličnost.

"Matilda je svakako nalik svom tati. Imaju slične pokrete i izgled, no ima i mnogo toga nalik svojoj mami. Prava je sretnica", rekla je Sally Ledger jednom prilikom. Ledgerovi se ne viđaju s Matildom toliko često jer žive na drugim krajevima svijeta, no redovito razgovaraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matilda Rose Ledger (@matildaledgerr)

U javnosti su se u jednom trenutku pojavile i informacije da pokojni glumac nije ništa ostavio svojoj kćeri jer oporuku koju je napisao nije promijenio nakon njezina rođenja. Sve je ostavio svojoj obitelji, koja je kasnije svo njegovo nasljedstvo pripisala Matildi.

Veliku ulogu u svemu imala je i glumica Michelle Williams, koja se nakon smrti Heatha Ledgera povukla iz javnosti te je jedno vrijeme i pauzirala svoju karijeru. S Matildom se preselila iz New Yorka u mirniji grad, no nakon nekoliko godina se vratila na velika vrata. Dala si je i novu priliku u ljubavi, a Matilda je postala i sestra nakon što je Michelle dobila drugo dijete s Thomasom Kailom, za kojeg se udala u tajnosti u ožujku prošle godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene