"Tužno i istinito"

Fanovi Meghan Markle napali Kate Middleton zbog jednog poteza na kraljičnu sprovodu: "Zamislite da je ona to učinila!"

Kate Middleton Kate Middleton Tim Goode/Press Association/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton Princ George i Kate Middleton Kate Middleton i Meghan Markle Princ William, Kate Middleton Princ William, princ George, Kate Middleton Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Princ William, princ George, Kate Middleton, princeza Charlotte Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex +16 Princ William, princ George, princeza Charlotte, Kate Middleton Galerija

Kate Middleton našla se na udaru kritika obožavatelja Meghan Markle, i to zbog blagog osmijeha s kojim su je kamere snimile na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete.

Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete i dalje je aktualna tema svjetskih medija i rasprava na društvenim mrežama, na kojima se pojavila i rasprava o fotografiji princeze Kate Middleton, i to onoj na kojoj je snimljena s osmijehom na licu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 iza nje stoji posebna priča Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

"Zamislite samo kaos da se Meghan Markle usudila nasmijati na kraljičinu sprovodu", napisao je jedan od korisnika uz Kateinu fotografiju.

"Bilo bi to poput terorističkog napada, svi to znamo", "Razapeli bi je", "Britanski mediji i mrzitelji bi ju raskomadali na komadiće", "Tužno i istinito", "A da nosi v izrez na dekolteu na sprovodu?" neki su od komentara na strani Meghan, ali bilo je i onih koji su stali na Kateinu stranu.

"I što ako se nasmijala? Vidio sam i druge kako su se lagano nasmiješili zbog utjehe. Ne vidim problem, to je dozvoljeno", zaključio je jedan korisnik.

Prema pisanju magazina People Meghan Markle i princ Harry vratili su se u Kaliforniju nakon kraljičina sprovoda, a čini se da do Meghanina razgovora s kraljem Charlesom nasamo nije došlo, iako ga je zahtijevala prije dolaska iz Velike Britanije.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Russell - 1 Ashley Russell - 4 Ashley Russell i Adam Levine Ashley Russell i Adam Levine +12 Adam Levine Celebrity I mlađahna studentica objavila poruke koje joj je slavni glazbenik slao, ona je samo jedna u nizu?

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene