kako će se iz ovoga izvući?

I mlađahna studentica objavila poruke koje joj je slavni glazbenik slao, ona je samo jedna u nizu?

Ashley Russell Ashley Russell Ashley Russell/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Russell - 1 Ashley Russell - 4 Ashley Russell i Adam Levine Ashley Russell i Adam Levine Adam Levine Ashley Russell - 7 Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine - 1 Behati Prinsloo i Adam Levine Adam Levine i Behati Prinsloo +6 Adam Levine - 2 Galerija

Adam Levine nalazi se usred skandala nakon što se javno oglasilo više žena kojima je navodno slao poruke, a jedna od njih sada ih je odlučila i svima pokazati.

Studentica iz Alabame Ashley Russell postala je peta žena koja se odlučila javno oglasiti i otkriti sve o škakljivim porukama koje joj je navodno slao frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine.

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

21-godišnja Ashley na Instagramu vodi profil o zdravlju i tjelovježbi s nešto više od 4100 pratitelja. Izjavila je kako je ostala iznenađena kada je primijetila da 43-godišnji Adam gleda njezine priče u ožujku ove godine, nakon čega joj je počeo lajkati objave i slati joj poruke. Navodno joj je komentirao fotografije na kojima vježba, posebno one na kojima je pokazivala utegnute noge i mišiće, ali kaže da bi poruke brisala gotovo odmah nakon što ih je pročitala.

Tvrdi da su poruke na prijateljskoj bazi razmjenjivali gotovo svakodnevno, ali su postale rjeđe nakon što ga je upozorila da će biti uhvaćen u koketiranju sa ženama na internetu, a sada je na društvenim mrežama objavila i navodne dokaze u obliku slika zaslona s porukama. 

Adam, koji trenutačno čeka treće dijete sa svojom suprugom Behati Prinsloo, našao se usred skandala koji iz dana u dan postaje sve veći i to nakon što je influencerica Sumner Stroh javno progovorila o svemu. Osim Sumner, javile su se komičarka Maryka i model Alyson Rose, njegova učiteljica joge Alanna Zabel i naposljetku Ashley.

Adamova trudna supruga o ovome se zasad nije oglasila, a par je viđen na ulicama Los Angelesa u prilično opuštenom stanju bez pokazatelja da ih je ova situacija potresla.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Mark Wahlberg Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +7 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Preporuke Holivudski glumac u tajnosti stigao u Istru, a procurio je i razlog njegova posjeta!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 4 +0 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat zablistala u prvom izlasku poslije pola godine, a haljina koju je nosila bila je pun pogodak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene