Let 3 ima velike šanse

Hrvatska se već šest godina nije kvalificirala u finale Eurosonga, sjećate li se kome je to zadnjem uspjelo?

Let 3 Let 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Let 3 Let 3 večeras u borbi za finale Eurosonga - 2 Let 3 Let 3 Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 proba Liverpool Let 3 - 1 +19 Let 3 - 4 Galerija

Let 3 ima velike šanse za prolazak u finale Eurosonga, što je našim predstavnicima zadnji put uspjelo 2017. godine.

Prošle je dugih šest godina otkako je Hrvatska nastupala u finalu Eurosonga, a naši ovogodišnji predstavnici Let 3 imaju velike šanse za ispraviti tu nepravdu s pjesmom "Mama ŠČ!".

Pogledaj i ovo Let 3 Mnogi su se pitali Riješen misterij lica s potkošulja Leta 3, evo tko su djeca kojima su pokrili oči!

I dok željno iščekujemo njihov nastup u prvom polufinalu Eurosonga 2023., prisjetili smo se našeg zadnjeg predstavnika koji se uspio kvalificirati u finale natjecanja.

Bio je to Jacques Houdek koji nas je 2017. godine ne Eurosongu u Kijevu predstavljao s pjesmom "My Friends". Jacques je tada oduševio Europu svojim vokalnim sposobnostima i osebujnim nastupom, a natjecanje je završio na 13. mjestu.

Godinu dana prije njega finale Eurosonga izborila je i Nina Kraljić s pjesmom "Lighthouse", a prethodne dvije godine Hrvatska uopće nije sudjelovala na Eurosongu.

Najbolji plasman Hrvatske na Eurosong bilo je četvrto mjesto koje su osvojile Maja Blagdan s pjesmom "Sveta ljubav" 1996. godine i Doris Dragović s pjesmom "Marija Magdalena" 1999. godine.

Podsjetimo, Let 3 će u prvom polufinalu Eurosonga nastupiti 7. po redu, od sveukupno 15 izvođača, a kladionice im predviđaju 67 posto šanse za prolazak u finale.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 4 +27 Larisa Lipovac Navojec - 3 Celebrity Larisa Lipovac Navojec nakon dugo vremena u javnom izlasku s partnerom, nemamo ih često priliku vidjeti zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene