Uvijek prekrasna!

Naša najpoznatija navijačica u prozirnoj haljini istaknula utegnutu stražnjicu, rezultati napora u teretani bome se vide!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll Ivana Knoll +21 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll u pripijenoj rozoj haljinici s otvorenim leđima i znatno velikim prorezom, istaknula svoju zavodljivu figuru, ali i zategnutu stražnjicu.

Ivana Knoll posljednjih nekoliko mjeseci uživala je u Americi, a sada je na svom Instagram profilu podijelila jednu fotografiju koja je ponovno pokazala koliko je zgodna.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Naslonjena na most pozirala je u rozoj dugoj haljini pripijenoj uz tijelo s golim leđima i visokim prorezom. U ovom stajlingu istaknula je svoje duge i vitke noge, ali i zategnutu stražnjicu.

"Cali zove", napisala je Ivana ispod objave misleći na Kaliforniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić poslala joj je mnoštvo zaljubljenih emotikona, a ni pratitelji nisu ostali ravnodušni na njezinu novu objavu: "Beskonačna ljepotica", "Prekrasna", "Blistaš", "Stražnjica gori", "Balkanska ljepotica".

Također, Ivana na svojim storijima dijeli fotografije i video snimke iz teretane gdje naporno vježba kako bi njezina figura izgledala što bolje. 

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +18 Blanka Vlašić Zanimljivosti Suprug Blanke Vlašić otkrio njen trudnički trbuh u videu koji je objavio, potajno ju je snimio dok je spavala!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac +21 Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Zanimljivosti Rozga i naš poznati chef poslije kave nastavili su ugodno druženje u Zagrebu, nisu se obazirali na poglede znatiželjnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene