Najčešće traženi pojmovi

Pretraživali je više i od ''Černobila'': ''Na granici'' najguglanija serija u Hrvatskoj

Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) IMDB 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) +0 Černobil (Foto: IMDB) Galerija

Objavljena je lista najtraženijih pojmova na Googleu, među najpopularnijim su pojmovima serije i reality showovi Nove TV.

Na temelju pretraživanja u Hrvatskoj tijekom 2019. godine, Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstven uvid u najpopularnije trendove.

Pogledaj i ovo Černobil (Foto: IMDB) Kakav uspjeh! "Černobil" najbolje ocijenjena serija ikad: Iza sebe je ostavila "Igru prijestolja" i "Breaking Bad"!

Kad se radi o filmu na TV-u, najveći broj pretraživanja zabilježio je film ''Avengers: Endgame'', koji je oborio sve rekorde gledanosti i zarade, dok je vrhunska glumačka postava u domaćoj seriji ''Na granici" po količini pretraživanja u Hrvatskoj prestigla planetarno popularnu seriju ''Černobil''. 

Među najtraženijim pojmovima također je i ''Drugo ime ljubavi'', još jedna publici omiljena serije s Nove TV, kao i turska uspješnica ''Fazilet i njezine kćeri'', koja se donedavno prikazivala na Novoj.

Veliki hit na Googleu bila je i serija ''Good Doctor'', a kad su reality showovi u pitanju, među najčešće traženim pojmovima su ''Supertalent'', čija sedma sezona još traje, ali i ''Ples sa zvijezdama'', koji je publiku zabavljao prije ljeta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Celebrity Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene