Tip-top sređeni

Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Domagoj i Ivana Vida Domagoj i Ivana Vida Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida Ivana Vida - 3 Ivana Vida - 4 Domagoj i Ivana Vida - 3 Ivana Vida - 1 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Domagoj i Ivana Vida - 1 Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Domagoj Vida (Foto: Instagram) +15 Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Galerija

Domagoj i Ivana Vida pozirali su u usklađenim modnim kombinacijama, a posebnu pažnju privukle su Ivanine luksuzne natikače.

Nogometaš Domagoj Vida i njegova supruga Ivana pozirali su ispred prekrasne cvijetne vaze s kojom su se u potpunosti stopili.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida zajedno su od 2012. Atraktivna supruga Domagoja Vide nekoć je nizala uspjehe na izborima ljepote, no od tada se dosta promijenila, a estetske zahvate ne poriče

Domagoj je pozirao u bijeloj lanenoj košulji na koju je kombinirao bež kratke hlačice i tamnoplave espadrile, a do izražaja je dolazio i njegov srebrni sat na ruci.

Crnokosa Ivana odjenula je lepršavu bijelu haljinicu prekrivenu detaljima cvijeća, a na nogama su se isticale njezine tirkizne natikače marke "Hermes" čija je cijena čak 5000 kuna.

Isti model nosile su i Severina, ali i Izabel Kovačić.

Ispod fotke na kojoj poziraju sretno i zagrljeno nogometaš je stavio emotikon srca i dijetaline s četiri lista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑫𝒐𝒎𝒂𝒈𝒐𝒋 𝑽𝒊𝒅𝒂 (@iamdomagojvida)

Bračni par Vida često dijeli zajedničke fotografije na kojima pokazuju koliko vole luksuzne stvarčice. 

Inače, Domagoju je supruga Ivana velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Od tada se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 +17 Elton John - 5 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci i Vincent Cassel Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Monica Belluci i Vincent Cassel - 3 +17 Monica Belluci i Vincent Cassel - 2 Celebrity Malo tko zna da je zanosna crnka prije glumca ljubila nepoznatog muškarca, o tom braku nikada nije pričala

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene