umirovljeni sportaš

Od samih početaka karijere reda skandale, a bivšoj je priznao da ju je prevario dok je bila trudna i dobio je dijete s drugom

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) +0 Lilly Becker (Foto: Profimedia) Galerija

Boris Becker jedan je od najboljih tenisača u povijesti njemačkog tenisa, a tijekom zavidne karijere naslovnice tabloida je punio svojim turbulentnim privatnim životom.

Umirovljeni njemački tenisač Boris Becker od samih je početaka karijere rušio rekorde, a do 17. godine je već bio prvak nekoliko prvenstava. Triput je osvojio Wimledon, dvaput Australian Open te jednom US Open, a mnogi kažu da je jedan od najboljih tenisača u povijesti njemačkog tenisa. Nekoliko je puta pričao kako je teško prihvaćao slavu na početku karijere, a njegov turbulentan život često su pratili svjetski mediji. Tako je ostalo i do danas. Iako je Becker nakon što se umirovio i dalje ostao u tenisu te je tri godine bio trener Novaku Đokoviću, u medijima je najviše poznat po svom privatnom životu.

Pogledaj i ovo Boris Becker - 3 Priča o uspjehu i padu Status sportske zvijezde odveo ga je u rizični način života i niz pogrešaka u stvarnom svijetu, a dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora hrabro je progovorio o svemu

Tabloide je punio od samih početaka karijere. Nakon što je izgubio od Petera Doohana na Wimbledonu 1987. godine, svi su brujali da je bio previše zaokupljen vezom s tadašnjom djevojkom Benedicte Courtin, kćeri šefa policije u Monaku. Par je hodao nekoliko godina, no Boris je pred oltar prvi put stao 1993. godine kada se vjenčao s manekenkom Barbarom Feltus. Manekenka je u tom trenutku bila trudna osam mjeseci, a vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u njegovu rodnom gradu Leimenu. U siječnju 1984. rodio se njihov sin Noah Gabriel. Drugo dijete dobili su 1999, a u to su vrijeme šokirali njemačku javnost kada su pozirali goli za časopis Stern.

Samo godinu kasnije Barbara je otišla u Miami s djecom te je ondje podnijela zahtjev za rastavom od slavnog tenisača. Ostavila ga je jer ju je kontaktirala žena koja je tvrdila da nosi Beckerovo dijete. U svojoj autobiografiji tenisač je istaknuo kako je priznao supruzi da ju je prevario dok je ona bila trudna s njihovim drugim djetetom. Suđenje na kojem se raspravljalo o njihovoj rastavi u Njemačkoj je prenošeno uživo na nekoliko medija, a skandal je pratio cijeli svijet. Barbara je presudom dobila 14 milijuna dolara, stan na Floridi i skrbništvo nad njihovom djecom.

U veljači 2001. godine Becker je potvrdio da je otac kćeri Anne koju je dobio s ruskom konobaricom Angelom Emarkovom. U početku je govorio da joj nije on otac, no na kraju se saznalo da je Angela ostala trudna 1999. godine, a par je imao aferu u Londonu.

Slavni tenisač je 2008. godine kratko bio zaručen za Alessandru Meyer-Wölden, no prekinuli su nakon par mjeseci. Godinu kasnije je objavio da je u vezi s nizozemskom manekenkom Sharlely "Lilly" Kerssenberg s kojom se vjenčao u lipnju 2009. U kolovozu iste godine objavili su da čekaju dijete, a njihov sin Amadeus Benedict Edley Luis Becker rođen je u Londonu u veljači 2010. godine. Bivši pobjednik Wimbledona s Lilly se razveo 2018. godine. Lilly je nekoliko puta naglasila kako je među njima u potpunosti gotovo te ne postoji ni najmanja šansa da ponovno budu zajedno, no ovoga ljeta je javno napala njegovu novu djevojku, mlađahnu manekenku Lilian de Carvalho Monteiro, s kojom su tenisača paparazzi često fotografirali na jahti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene