Za sve vjerne fanove!

Memoari princa Harryja uskoro u prodaji i u našoj državi, evo kako će se zvati hrvatska verzija

Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry, knjiga Spare Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Memoari princa Harryja u prodaji - 3 Memoari princa Harryja u prodaji - 2 Memoari princa Harryja u prodaji - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry - 1 +20 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Uskoro u Hrvatsku stiže i naše izdanje memoara princa Harryja ''Spare'', a objavljeno je i kako će se knjiga zvati.

Sjajne vijesti stižu za fanove kraljevske obitelji i princa Harryja. Njegovi memoari ''Spare'' uskoro dolaze u Hrvatsku, a na našim policama naći će se u hrvatskoj verziji.

Pogledaj i ovo Kralj Charles ograničeno zanimanje Krunidbu kralja Charlesa na BBC-ju pratilo više od 14 milijuna gledatelja, evo koja je razlika u odnosu na isti događaj kraljice Elizabete

Također, knjiga će imati i hrvatski naziv, a će biti ''Rezerva'' što i je originalan prijevod s engleskog jezika.

Knjigu su preveli Ana Knežević, Goran Glamuzina i Tatjana Radmilo.

"Prvi put princ Harry pripovijeda nam svoju priču, kao kroničar vlastita putovanja, brutalno i hrabro iskren. Rezerva je prekretnica, puna važnih uvida, otkrića, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj premoći ljubavi nad tugom", stoji u najavi.

Inače, knjiga je izašla u siječnju na 16 svjetskih jezika, a dosad je prodana je u više od tri milijuna primjeraka.

U knjizi Harry bez skrivanja govori o svom životu i odrastanju u kraljevskoj obitelji, osvrće se na najteže trenutke u životu, gubitak majke princeze Diane, borbu s drogama, loš odnos s bratom Williamom te upoznavanje Meghan Markle i selidbu u Ameriku.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Prošlo je 40 godina od dana kada je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, pogledajte kako je izgledao taj legendarni nastup!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene