Kakav koncert!

Spektakl u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, publika gotovo tri sata pjevala s Acom Lukasom

Aca Lukas u zagrebačkoj Areni - 1 Aca Lukas u zagrebačkoj Areni - 1 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas u zagrebačkoj Areni - 3 Aca Lukas u zagrebačkoj Areni - 2 +0 Aca Lukas u zagrebačkoj Areni - 1 Galerija

Srpski pjevač Aca Lukas napravio je potpuni spektakl u zagrebačkoj Areni, rasprodane tribine pjevale su zajedno s njim.

Extra FM proslavio je peti rođendan uz megakoncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda - Ace Lukasa u Areni Zagreb. U spektaklu koji je trajao gotovo tri sata uživalo je 18 tisuća ljudi. Zajedno s Acom publika je pjevala najveće regionalne hitove poput – ''Voliš li me'', ''Kafana na Balkanu'', ''Moj život'', ''Nešto protiv bolova'', ''Hotel'', ''By pass'' i brojne druge. Kako je i obećao, Lukas je Zagrebu priredio nezaboravan provod i najbolju rođendansku proslavu na Balkanu.

Pogledaj i ovo Aca Lukas - 3 Evo što on misli! Srpski folk-pjevač unatoč zabranama održao je koncert u Splitu: ''Pjevao sam bez straha, a udrugama koje su bunile kažem...''

''Volim publiku ovdje. Arena je rasprodana danima prije koncerta - sjajno, baš sam oduševljen, mnogo je bitna organizacija i kako se to radi. Čestitam rođendan Extra FM-u, zaista sjajan radio i sjajna ekipa. Ma mi smo zapravo isti, nadopunjavamo se, dobro je što se žanra tiče da ono što je dobro kod nas kod vas nije i obrnuto, ma bitno je da nam je dobro'', rekao je Aca.

Aca Lukas dio koncerta posvetio je preminulom prijatelju Oliveru Dragojeviću, što je oduševilo zagrebačku publiku. Arena je tako uglas pjevala ''Kad mi dođeš ti'', ''Cesaricu'', a posebno emotivno je bilo pri izvedbi pjesme ''Oprosti mi pape'' za koju se iz Acinog glasa osjetilo koliko je cijenio i volio Olivera.

Publici je pripremio iznenađenje - zamolio je 18 tisuća ljudi da naprave pauzu, na minutu, dvije i zasvijetle mobitelima kako bi sudjelovali u snimanju kadrova za njegov film ‘Kafana na Balkanu koji će premijerno biti prikazan za Acin rođendan.

Želja mu je naravno ispunjena, a kada je glumac koji u filmu glumi Acu izašao na pozornicu rasprodana Arena je doslovce izgledala kao zvjezdano nebo od količine svjetla.

Zagreb, Beograd i Sarajevo će imati tu čast da će jedino od njih biti prikazane originalne scene s mojih koncerata. Osim filma pripremam i koncert - simfonijski orkestar, tamburaški, zbor, mojih 20 pjesama u novom ruhu...

Nije Aca zaboravio ni Gibonnija, Matu Mišu Kovača, Dražena Zečića, a od zagrebačke publike oprostio se pjesmom Želja Bebeka  ''Laku noć svirači'', uz obećanje da se uskoro vidimo ponovno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene