Sviđa li se vama?

Neobična vjenčanica Adriane Ćalete-Car našla se na ne baš laskavom popisu haljina godine

Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 Grgo Jelavić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 10 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 9 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 6 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 7 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 11 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 12 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 +16 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Galerija

Vjenčanica Adriane Ćalete-Car svrstala se na popis deset najružnijih haljina na svijetu po izboru jednog magazina.

Vjenčanje Duje Ćalete-Cara i njegove izabranice Adriane ovog je ljeta bilo jedno od glavnih tema medija, a posebno se danima kasnije pričalo o samoj mladenki.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana je za vjenčanje odabrala vrlo neobičnu haljinu koja zapravo ni nije bila haljina, a čini se da njezin stil brojni nisu shvatili pa je Adriana umjesto komplimenata za vjenčanicu dobila većinom kritike.

Popularna stranica Bored Panda svake godine bira deset najružnijih haljina diljem svijeta te godine, a na ovoj listi se, nažalost, našla i Adriana.

''Zašto imati samo jednu vjenčanicu kada ih možete spojiti deset u gnjusnu mješavinu?'' pisalo je uz fotografiju vjenčanice.

Osim velikog izreza na leđima, haljina je na području grudi bila načinjena samo od kristalića i otkrivala dosta gole kože, a usto je bila i puno kraća nego straga.

Adriana ju je upotpunila raskošnom ogrlicom, mrežastim čarapama i plavim štiklama s mašnom, a šlag na kraju bio je spektakularan veo od nekoliko metara koji su joj pomagali pridržavati najuži članovi obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Duje i Adriana zajedno imaju sinčića Maura, kojeg su dobili u kolovozu prošle godine, a tri mjeseca prije njegova rođenja vjenčali su se kod matičara. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja, u lipnju ove godine, izmijenili su i bračne zavjete u crkvi u Dubrovniku.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput pohvalila se posljednjim velikim projektom koji je pravi mali raj za djevojčice!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 5 Maja Kovačević - 4 Maja Kovačević - 3 Maja Kovačević - 2 +23 Maja Kovačević - 1 Celebrity Sestra nestale Marijane saznala za smrt oca u realityju ''Zadruga'': ''Nisam dobro, umro je na rođendan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene