Ponovno drugačije!

Da je drugačija od ostalih mladenki, Adriana je ponovno pokazala i drugom haljinom u koju se presvukla nakon crkvenog vjenčanja s našim nogometašem!

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 7 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 2 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 5 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 6 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 +13 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je nove fotografije s vjenčanja te pokazala kako je izgledala njezina druga vjenčanica koju je nosila nakon svadbene večere.

Adriana Ćaleta-Car vjenčala se proteklog vikenda po drugi put za našeg nogometaša Duju Ćaleta-Cara.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Par je ovog puta stao pred oltar i odradio crkveno vjenčanje, a svu pozornost ukrala je vjenčanica mladenke koja je bila sve samo ne uobičajena.

Haljina je izazvala mnoge kontroverze jer je više otkrivala nego pokrivala, a Adriana je odlučila uštedjeti na materijalu pa većinu tijela prekriti kristalićima.

Ipak, u ovoj haljini Adriana nije provela dugo vremena već se nakon službenog dijela svadbe presvukla u drugu haljinu, a sada je fotografije objavila i na Instagramu.

Adriana se odlučila za kratku haljinu u bež boji, a u njoj je otplesala i prvi ples s Dujom.

Druga haljina bila je načinjena od pernatih dijelova, a negdje su bili ušiveni i komadi koji podsjećaju na stakalca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana je uz opis fotografije sa suprugom napisala: ''Zauvijek ćeš biti moje uvijek!'', a komentara na ovaj bombastični par nije nedostajalo.

''Kao Vogue'', napisala je jedna pratiteljica na crno bijelu fotografiju mladenaca.
''Filmska fotka!'', ''Divni ste'', pisali su ostali.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine kad su i prvi put razmijenili bračne zavjete, a ove su godine brak odlučili proslaviti s više gostiju i na luksuzniji način.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena Đurišić - 5 Lorena Đurišić - 4 Lorena Đurišić - 3 Lorena Đurišić - 2 +6 Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Celebrity Naša manekenka pokazala goli trudnički trbuh u Rihanninu stilu i tako potvrdila da je u slatkom iščekivanju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Macinić i Lana Gržetić Alen Macinić i supruga Livija Alen Macinić i supruga Livija Alen Macinić i supruga Livija +8 Severina i Alen Macinić Nekad i sad Našu bivšu reality zvijezdu dugo nismo vidjeli, tulumarenje je zamijenio obiteljskim životom, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene