''Počivaj u miru...''

Dirljiv oproštaj Maje Šuput od Stavrosa uz fotografiju iz prošlosti: ''Postoje ti neki ljudi...''

Maja Šuput, Jasmin Stavros i Vesna Pisarović - 1 Maja Šuput, Jasmin Stavros i Vesna Pisarović - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Jasmin Stavros i Vesna Pisarović - 2 Tony Cetinski na Instagramu - 1 Tony Cetinski na Instagramu - 2 Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jole i Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jole i Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros +23 Jasmin Stavros Galerija

Smrt Jasmina Stavrosa potresla je njegove kolege, neki su se od njega oprostili na društvenim mrežama uz stare fotografije i emotivne riječi.

Vijest o smrti pjevača Jasmina Stavrosa pogodila je hrvatsku javnost, a prvi se na društvenim mrežama od svog kolege oprostio Tony Cetinski.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Srodne duše Poznati muškarci priznali su nam da ne mogu bez svojih supruga!

Tony je objavio Jasminovu crno-bijelu fotografiju s mikrofonom u ruci i napisao: ''Počivaj u miru Božjem. Obitelji iskrena sućut.''

U komentarima su se pridružili brojni njegovi pratitelji te pjevaču zaželjeli božji mir.

''Srce mi je slomljeno na tisuću komadića'', napisala je jedna obožavateljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Nakon njega u svojoj priči na Instagramu javila se i Maja Šuput sa starom fotografijom nje, Stavrosa i Vesne Pisarović.

''Postoje ljudi koje poznaješ cijeli život... Počivaj u miru, Staki'', napisala je na fotografiji iz mladosti.

Pjevač Jasmin Stavros preminuo je u dobi od 68 godina u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, potvrdili su nam njegov menadžer Ljubo Šeperić te liječnici KBC-a Zagreb. Borio se s teškom bolesti, rakom kostiju, a liječio u KBC-u Rebro.

"Jasmin je zaspao jučer u 21 sat, ne mogu sada ništa drugo reći. Sahrana će vjerojatno biti u Splitu, ali ne znamo još kada", rekao nam je Jasminov menadžer.

"Dao bih sto Amerika", "Umoran", "Kad se prijatelji rastaju", "Nemoj se udavati", "Neka je šarala", "Doma je Amerika" samo su neki od brojnih hitova po kojima ćemo ga pamtiti.

Jasmin je iza sebe ostavio suprugu Žarku i dvojicu njihovih sinova, Milu i Krešu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros +27 Jasmin Stavros Celebrity Ovo su najveći hitovi Jasmina Stavrosa po kojima ćemo ga pamtiti, pjesme su to koje se godinama pjevaju u svim prigodama!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 6 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 7 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 8 +24 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 9 Celebrity Sanja Doležal emotivnom se fotografijom prisjetila pokojnog supruga: ''Neno, zar već toliko?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene