Tko bi rekao!

Tomislava Bralića i suprugu koju rijetko viđamo u javnosti veže ljubav prema istoj stvari

Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 3 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 3 Marko Lukunic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 4 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 5 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 6 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 2 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 1 Tomislav Bralić In Magazin: Marko Bralić i klapa Sveti Juraj HRM - 8 In Magazin: Marko Bralić i klapa Sveti Juraj HRM - 7 In Magazin: Marko Bralić i klapa Sveti Juraj HRM - 6 In Magazin: Marko Bralić i klapa Sveti Juraj HRM - 5 +16 In Magazin: Marko Bralić i klapa Sveti Juraj HRM - 4 Galerija

Tomislav Bralić prošetao je Zagrebom u društvu svoje supruge Mirjane Bralić, a prošle je godine i progovorio o njihovoj ljubavi.

Tomislav Bralić poznati je hrvatski pjevač koji se proslavio karijerom u klapi Intrade, a u javnosti ga rijetko možemo vidjeti, ako to nije na nekom njihovom nastupu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Perković Thompson Pjesmom slave domovinu "Zemlja heroja" ujedinila je najpoznatije pjevače domoljubnih uspješnica, a otac našeg glazbenika na nju je i pustio suzu: "Tako sam bio uvjeren da smo na dobrom putu"

Bralić je ovog puta viđen u Zagrebu, a hladnim ulicama prošetao je sa suprugom Mirjanom Bralić.

Dobro raspoloženi i nasmijani mahnuli su fotografu, a onda nastavili dalje.

Malo tko zna da je Bralićeva supruga također pjevačica u klapi. Prije godinu dana u intervjuu za In magazin rekao je da nije ni čudo jer u Dalmaciji svi ''pivaju''.

Sa suprugom je već niz godina, a zajedno imaju jednu veliku obitelj. Četvorica sinova također su krenuli tatinim stopama.

''Ja sam mislio da će biti košarkaši jer svi su visoki, imaju u prosjeku 2 metra, ali svi sviraju sada. Ovaj najmlađi svira gitaru, on ide u glazbenu, ali uz njega su svi pomalo naučili, neki sviraju klavir, imam jedan mali bend doma, ali dosta su sramežljivi, nisu na mene po tom pitanju. Ja ih hrabrim, ajte, zašto ne, možda dogodine dođe, samo dvije pisme i neka bude bend Bralić'', pričao je glazbenik.

Bralić je nedavno izbacio i album s klapom Intrade ''Još bi tija'', a po mnogima, ovo je njihov najbolji album dosad.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +25 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene