Slavni Colossus

Šarmantni regionalni glumac vraća se na filmske ekrane uz bok poznatom glumcu u urnebesnoj franšizi

Stefan Kapičić - 1 Stefan Kapičić - 1 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Kapičić i Ryan Reynolds - 2 Stefan Kapičić i Ryan Reynolds - 1 Stefan Kapičić i Ryan Reynolds Stefan Kapičić Stefan Kapičić - 10 Stefan Kapičić - 9 Stefan Kapičić - 8 Stefan Kapičić - 7 Stefan Kapičić - 6 Stefan Kapičić - 5 +26 Stefan Kapičić - 4 Galerija

Glumac Stefan Kapičić dio je postave za novi nastavak slavnog filma ''Deadpool'', koji režira Ryan Reynolds.

Srbijanski glumac Stefan Kapičić ponovno je primio sjajne vijesti u svojoj karijeri, a čini se kako će se ponovno naći na listi glumaca za novi nastavak popularnog filma ''Deadpool''.

Pogledaj i ovo Stefan Kapičić i Ivana Horvat (FOTO: Instagram) sretne vijesti Glumački par koji se upoznao na setu naše hit serije te se vjenčao u tajnosti čeka svoje prvo dijete

Prema najnovijim podacima, brazilska glumica Morena Baccarin i srpski glumac Stefan Kapičić ponovit će svoje uloge u filmu. Podsjetimo, Baccarin je u prijašnja dva nastavka glumila Vanessu, Deadpoolovu romantičnu partnericu, a Kapičić utjelovljuje Colossusa, gigantskog mutanta čelične kože.

Osim njih dvoje, u film se vraća i Hugh Jackman, koji glumi Wolverinea, a glumačkoj postavi pridružili su se još Emma Corrin i Matthew Macfadyen, piše Deadline.

Film će režirati Shawn Levy, čiji opus većinom čine komedije, tako da možemo očekivati da će i Deadpool 3 ići u tom smjeru. Deadpool 3 počet će se prikazivati u studenom 2024. godine.

A prije samo dva tjedna izvor blizak Stefanu otkrio je još jedne sretne vijesti.
Naime, glumac i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić čekaju svoje drugo dijete.

"Ivana je ponovno u blagoslovljenom stanju, ali još uvijek se ne zna hoće li dobiti sina ili kćer. Glumica se dobro osjeća i trudnoća prolazi u najboljem redu", otkrio je izvor blizak paru.

Par se upoznao na snimanju serije "Zora Dubrovačka", a vjenčali su se u tajnosti 2017. godine, nakon četiri godine veze. Zajedno već imaju sina Ivana, kojega su dobili u svibnju 2020.

Kapičić je hrvatsku publiku osvojio i u seriji "Larin izbor", a posljednjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, gdje je dosad ostvario zapažene uloge u filmskoj franšizi "Deadpool" te u hit-seriji "Nazovi Saula".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Nova golišava fotografija Elle Dvornik dolazi s upozorenjem: "Ne pokušavajte ovo..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 +31 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Celebrity Evo kako su Marco i Paula dožvjeli jedan od Cibocijevih komentara: ''Evo braco i seka, malo incest...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene