Napeta situacija

Princ Harry u novom velikom problemu: Na važan datum čekaju ga dva važna događaja, što će i kako odabrati?

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry i princ William Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 5 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 +20 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Galerija

Princ Harry 6. svibnja mora prisustvovati na dva događanja, a na jednom će se, kako kažu izvori, pojaviti bez supruge.

Princ Harry mogao bi u manje od 48 sati dva puta letjeti kako bi sudjelovao na dvije važne proslave u njegovoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, bliski izvori kažu da će Meghan ostati u Kaliforniji na proslavi Archiejeva četvrtog rođendana dok će Harry doletjeti i nakratko se pojaviti na krunidbi svog oca Charlesa 6. svibnja.

Iako se dosad govorilo da Meghan i Harry neće biti pozvani na ceremoniju, jučer je objavljeno da će ipak biti pozvani, ali ne zna se hoće li oni prihvatiti taj poziv.

Isti dan, Archie slavi i svoj 4. rođendan, a Harry će možda letjeti iz Kalifornije u Britaniju i natrag isti dan kako bi prisustvovao na oba događanja.

Princ Harry i Meghan Markle sada se smatraju odbjeglim članovima obitelji nakon Harryjevih memoara ''Spare'' koje je objavio prošli mjesec te otkako su zajedno otišli živjeti u Ameriku.

Mnoge zanima kako će se dotad razvijati i situacija nakon objave Harryjevih memoara, koji su potaknuli niz reakcija diljem svijeta, a u kojima se Harry oštro okomio na svoju britansku obitelj.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dubravka Cetinski - 1 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 In Magazin: Dubravka Cetinski - 3 In Magazin: Dubravka Cetinski - 4 +17 In Magazin: Dubravka Cetinski - 5 inMagazin Supruga Tonyja Cetinskog prvi put javno o moždanom udaru koji je doživjela: ''Dva dana prije toga osjećala sam simptome, koje sam zanemarila...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 4 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky - 5 +22 Elsa Pataky - 6 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene