''Nije se moglo tolerirati...''

Princ Harry javno je podijelio i što je to kralju Charlesu smetalo kod Kate Middleton i brata Williama

Kralj Charles, princ William i Kate Middleton Kralj Charles, princ William i Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 2 Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 1 Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 +21 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 4 Galerija

Princ Harry tvrdi da je kralj Charles zavidio medijskoj pozornosti Kate Middleton i navodno je optužio nju i princa Williama da su odvukli pozornost s njega i Camille.

U svojoj knjizi ''Spare'' vojvoda od Sussexa opisao je kako je njegov otac kontrolirao princa Williama, odnosno da je princ od Walesa radio kako je diktirao njegov otac.

Pogledaj i ovo kraljica Camilla zna se gdje će biti Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Kada je tadašnja vojvotkinja od Cambridgea objavila da očekuje princezu Charlotte 2014. godine, princ Harry prisjetio se kako su njegova brata počeli nazivati ''Wilsom koji se srami raditi''.

Uskačući u Williamovu obranu, Harry je napisao: ''Učinio je onoliko koliko je tata želio, a ponekad to nije bilo mnogo jer tata i Camilla nisu željeli da Willy i Kate dobiju veliki publicitet.''

Princ Harry tvrdi da su njegov otac i maćeha otvoreno grdili Williama zbog njega i njegove supruge da odvraćaju pozornost s njih.

Kao primjer princ Harry naveo je kako je službenik za tisak njegova oca ostao bijesan jer je tim vojvotkinje od Cambridgea rezervirao angažman za nju na isti dan kad i jedan od Charlesovih.

Budući da je bilo prekasno da majka troje djece otkaže angažman u teniskom klubu, Charlesov predstavnik za medije dao je naputak da vojvotkinja ni na jednoj fotografiji ne smije držati reket.

''Tako pobjednička, primamljiva fotografija nedvojbeno bi zbrisala tatu i Camillu s naslovnica'', napisao je Harry.

''I to se, na kraju, nije moglo tolerirati.''

Kao rezultat toga, princ Harry kaže kako mu je njegov brat povjerio da se i on i njegova supruga osjećaju zarobljenima i nepravedno progonjenima.

A onda je Harry nastavio pisati i da se isto kasnije događalo i njemu i Meghan.

Harryjevi memoari otkrili su puno sakrivenih priča iza vrata Buckinghamske palače, a mišljenja o iznošenju svih činjenica su podijeljena.

Dok su neki sretni jer je Harry podijelio što mu je na duši, drugi govore da je osramotio obitelj te da ne može tako govoriti protiv njih.

A kraljevska obitelj ni o čemu se još nije oglasila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene