Voljena komentirala!

Peco pokazao kako je zabavljao goste na svadbi, a na njegovu vještinu nije ostala ravnodušna ni njegova Silvia

Marko Pecotić Marko Pecotić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 16 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 15 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 14 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 13 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 12 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 11 +20 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 10 Galerija

Marko Pecotić Peco pokazao je dobro raspoloženje i svoje zavidno plesno umijeće na jednom vjenčanju na kojem je nastupio sa svojom novom ljubavi Silvijom Dvornik.

Marko Pecotić Peco u posljednje vrijeme često puni medijske stupce, a veliko zanimanje za splitskog pjevača poraslo je otkako je objavio da se razvodi od supruge jer je pronašao novu ljubav, svoju suradnicu Silviju Dvornik.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik A o tome se radi! Pecina Silvia oglasila se nakon pomutnje koju je stvorila njena haljina pa krenula šuškanja: "Ne može se čovjek pošteno ni..."

Upravo s njom Peco često nastupa i po svadbama, a s jedne od svadbi sada je objavio i veseli videozapis.

Među gostima na vjenčanju Marko je usred kruga zaplesao s jednim od gostiju, a njegovo zavidno plesačko umijeće nemoguće je ne primijetiti.

Brzi rad nogu i kretanje u zadimljenom i zatamnjenom prostoru gosti su znatiželjno pratili i pljeskali uz ritam, a Peco je potom i zapjevao.

Sve je podijelio na svom Instagramu uz opis: ''Samo dance! Izbaci sve! Maratonski pir... Ali nema predaje!''

U komentarima se javila i Silvia uz emotikon s očima u obliku srca i pljeskom, a i neki drugi pratitelji ostavili su emotikone vatrica potvrdivši da je Pecotiću sjajno išao ples.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pecotić Peco (@markopeco)

Podsjetimo, Peco i Silvia prije mjesec su dana priznali da su novi par na sceni, a ona je njegov prateći vokal već godinama. Zbog nje se rastao od supruge Irene Pecotić, s kojom ima dvojicu sinova. Svojim priznanjem da se rastaju šokirao je hrvatsku javnost, a otkako su se malo smirile tenzije, Silvia i Marko više ne skrivaju svoju ljubav.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 6 Celebrity Našu najseksi navijačicu svjetski fotografi u Katru prate u stopu, a sada im je pozirala u najmanjem mogućem bikiniju: "Ne boji se uhićenja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene