Kraljica slastica!

Maja Šabić otkrila je bez čega ne može zamisliti božićne blagdane i koji su joj planovi nakon velike pobjede u MasterChefu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 4 In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 3 In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 2 In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 1 Maja Šabić, MasterChef - 33 Maja Šabić, MasterChef - 32 Maja Šabić, MasterChef - 31 Maja Šabić, MasterChef - 30 Maja Šabić, MasterChef - 29 Maja Šabić, MasterChef - 28 +20 Maja Šabić, MasterChef - 27 Galerija

Maja Šabić odnijela je pobjedu u MasterChefu pa u Dnevniku Nove TV otkrila bez čega ne može zamisliti božićne blagdane i kakve su bile reakcije nakon proglašenja pobjednika.

Da voli tradiciju pokazala je i ovogodišnja pobjednica MasterChefa Maja Šabić koja je žiri osvojila istarskim pijatom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 4 Životna promjena! Maja Šabić pobjednica je pete sezone MasterChefa: "Znači osjećaj je nestvaran, trebam prespavati, ringišpil emocija!"

U Puli se također krčkala sarma povodom Nove godine, a pripremala ju je upravo Maja i otkrila zašto svaka sarma ispada odlično.

''Ne mogu vam otkriti tajnu dobre sarme jer onda neće biti tajna, ali bitno je dugo i polako kuhati i dati si truda i vremena i onda će svaka ispasti odlično!''

A potom se složila da je upravo njezina sarma najbolja.

Reakcije na njezinu pobjedu nisu se prestale nizati.

''Telefon se užario, čestitke i poruke podrške dolazile su sa svih strana. Ponovno sam proživjela neke trenutke i emocije nakon finala'', rekla je.

Priznala je da joj sada malo treba odmor pa otkrila koji su joj planovi za dalje.

''U planu mi je prvo malo odmorit i da se sve slegne, a onda ću se sigurno baciti na slastice i otvaranje slastičarne, to je nekakav plan.''

A danas će kuhati na dočeku u Rijeci te će joj se pridružiti i jedan član žirija.

''Sutra u podne na dočeku kuhamo Damir i ja da ispratimo staru i dočekamo novu s kuhačom u ruci'', rekla je.

Tepali su joj da je kraljica slastica.

''Da, tako su me prozvali u kući. A ovih dana radimo više vrsta kolača koji mogu dulje stajati'', rekla je.

Otkrila je i da božićnih blagdana nema bez sarme, a ukoliko i vi želite biti poput Maje i osvojiti sljedeću titulu MasterChefa prijavite se u novu sezonu jer su prijave već u tijeku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene