Njegova najdraža

Luka Nižetić čestitao je Dan žena posebnom fotografijom njemu drage osobe: ''Javila mi se u snu...''

Luka Nižetić Luka Nižetić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić i baka - 1 Luka Nižetić i baka - 2 Luka Nižetić i baka - 3 Luka Nižetić i baka - 4 Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić - 2 +16 Luka Nižetić - 1 Galerija

Luka Nižetić objavio je emotivnu fotografiju svoje bake povodom Dana žena te joj posvetio poseban opis.

Naš pjevač Luka Nižetić raznježio je svoje pratitelje na Instagramu te joj posvetio posebnu objavu.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Kako kaže, javila mu se u snu, a on je svim ženama čestitao njihov dan crno bijelom fotografijom svoje bake i uz poseban opis.

''Noćas mi se javila u snu. U zelenom džemperu u tvornici njoka. Stvarno su njezine bile najbolje. Svim ženama sretan Dan žena'', napisao je u opis.

''Baka, žena nad ženama, Također, nikad prežaljena'', napisala mu je jedna pratiteljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Lukina baka fotografirana je u dvorištu u hladu, a crno bijele nijanse istaknule su njenu sijedu kosu te oči koje su se caklile gledajući u kameru.

Luka je inače s bakom često volio objavljivati fotografije te njihove zajedničke trenutke.

S bakom najviše voli provoditi blagdane pa su tako zajedno pozirali i za Uskrs i Božić, a Luka uvijek pokaže koliko mu bake znače u životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury - 3 +25 Rose Hanbury - 2 Zanimljivosti Kraljevski dvor potresa novi skandal, ali ovaj put u centru zbivanja je princ William, svi se pitaju je li ovo moguće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene